Glumci iz "Titanika" 15 godina kasnije (FOTO)

Pogledajte kako danas izgledaju Kejt Vinslet, Leonardo di Kaprio i Bili Zejn, a kako su izgledali 1997. godine, prilikom snimanja kultnog filma

  • 1

Nakon premijernog prikazivanja 3D verzije jednog od najnagrađivanijih filmova u istoriji kinematografije u Londonu, podsetili smo se kako su glavni glumci izgledali u vreme kada je sniman.

Prošlo je tačno 15 godina od snimanaja "Titanika" i prve premijere. Glavni glumac Leonardo di Kaprio nije se pojavio na prikazivanju 3D verzije, ali su zato podršku reditelju Džejmsu Kameronu pružili Kejt Vinslet i Bili Zejn.

Kejt Vinslet proslavila se ulogom Rouz u filmu Džejmsa Kamerona, kada je imala samo 22 godine. Sada, na premijeri  3D verzije istog filma, Kejt izgleda potpuno drugačije. Mršavija je, svetlije kose i sofisticiranijeg držanja. Proslo je 15 godina od početka njene karijere, a Kejt izgleda bolje nego ikad.

Leonarda di Kaprija svi pamte kao mladog Džeka u "Titaniku" i čini se da je upravo ta uloga obeležila njegovu karijeru. Nakon 15 godina, Dikaprio sigurno izgleda ozbiljnije, a i vidno je posvetlio kosu. Godine 1997. imao je 23 godine, a sada Dikaprio ima 38.

Bili Zejn je možda doživeo najveću transformaciju za proteklih 15 godina. Zejna fanovi "Titanika" pamte po bujnoj kosi i punim usnama, koje su ostale njegov zaštitni znak. Ipak, sada glumac sa punih 46 godina  ima potpuno drugačiji imidž od onog u mladosti.

(A.V.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel.82

    3. april 2012 | 00:04

    Kad je u pitanju Bili Zejn, istina je da je taj glumac u vreme snimanja "Titanika" nosio umetak za kosu. To se lako može primetiti i u filmu "Fantom", snimljenom godinu dana pre Kameronovog čuvenog ostvarenja. Dakle, već tada je imao problema sa ćelavosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA