JELENA BIN DRAI: Podrška Vladi Stanojeviću, stop nasilju nad muškarcima!

- Oko 40 odsto porodičnog nasilja je nasilje žena nad muškarcima. Emotivno zlostavljanje nad muškarcima je ista stvar kao emotivno zlostavljanje nad ženama - napisala je nekdašnja manekenka koja živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

  • 74

Nekadašnja mis Jugoslavije Jelena Jakovljević koja je udata za šeika Saida bin Draija, sa kojim ima troje dece, oglasila se na svom Instagram profilu i na veoma zanimljiv način prokometarisala slučaj Vlade Stanojevića i njegovog sukoba sa suprugom Anom Marijom Žujović!

VLADA I ANA MARIJA: Dosta nam je laži, ovo je prava istina o prebijanju! (VIDEO)

Nekadašnja manekenka je ovoga puta stala u zaštitu voditelja, i istakla da je veliki problem nasilje nad muškarcima o kojem niko ne govori.

- I muškarci su žrtve nasilja! Policija i sudovi ovaj problem ne shvataju ozbiljno i retko kada se stavljaju na stranu muškaraca. Ovo je trenutno aktuelna tema u Srbiji. Imam svoje mišljenje i potpuno razumem Vladu Stanojevića. Zlostavljanje muškaraca je češće nego što se misli. Iako ne postoje zvanično objavljeni podaci, oko 40 odsto porodičnog nasilja je nasilje žena nad muškarcima. Emotivno zlostavljanje nad muškarcima je ista stvar kao emotivno zlostavljanje nad ženama. Sastoji se od verbalnih napada koji čine da se osoba oseti manje vrednom i koja povređuje dostojanstvo. Pogledajte okolo otvorenih očiju, sigurna sam da ćete videti muške žrtve. Njima takođe treba pomoć. Dosta zlostavljanja, stop uvredama, stop nasilju nad muškarcima!

Printskrin: Instagram: Jelena_J_bin_drai1 Printskrin: Instagram: Jelena_J_bin_drai1

 

Instagram: Jelena_J_bin_drai1 Instagram: Jelena_J_bin_drai1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moje ime?

    7. februar 2015 | 12:08

    Istina. Osuđuje se samo fizicko nasilje a psihicko se omalovazava a znamo da psihicko nasilje ostavlja traume i posledice za ceo zivot.

  • Ja

    7. februar 2015 | 12:07

    Svakako i devojke umeju da ucenjuju, a takođe i da fizički maltretiraju muškarce, samo ova zemlja je previše patrijarhalna da bi o tome iko govorio.

  • gaga

    7. februar 2015 | 14:00

    Slušaj ovu profesionalnu suprugu što se javlja. Koliko dokona, isfrustrina i nesrećna treba da budeš pa da iz kako sama kažeš "tolike sreće i bogatstva" pratiš šta radi neki voditeljčić u Srbiji. Od tog silnog "nasilja nad muškarcima" preko 50 žena godišnje bude ubijeno od strane svojih partnera. Trebalo bi da te bude sramota bar zbog tih žrtava. A ako neko i bude sa ženom koja ga omalovažava i histeriše, okreni se kralju i nađi drugu. Niko nema pravo nijog da bije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA