TUKAO ME JE DO KRVI: Ovo je Ana Marija izjavila u policiji (FOTO)

- Oborio me je na krevet i više puta udario šakama po licu. Osetila sam da mi curi krv iz nosa i počela am da plačem. Prestao je da me bije tek kada sam rekla daću zvati policiju - rekla je Žujovićeva

  • 21

Fitnes instruktoraka Ana Marija Žujović, koju je pre neki dan udario suprug i voditelj Vlada Stanojević, juče je posetila Policiju stanicu 29. novembar kako bi dala svoj iskaz o ovom incidentu.

POSLE TUČE, POMIRENJE: Vlada i Ana Marija zajedno gostovali u emisiji i evo šta su rekli (FOTO)

VLADA I ANA MARIJA: Dosta nam je laži, ovo je prava istina o prebijanju! (VIDEO)

Kako saznaje "Blic", ona je detaljno ispričala sve vezano za ovaj nemili događaj.

- Verili smo se u avgustu prošle godine na krstarenju. U novembru smo sklopili brak u Las Vegasu. Planirali smo za septembar veliko venčanje u Srbiji. Nikad se nismo svađali, sve do poslednjih nekoliko dana. Tada su počele nesuglasice zbog Vladimirove neosnovane sumnje - rekla je Ana Marija i dodala da mu je zbog svađa pre deset dana tražila ključ od stana,

Kako je navela, Vlada je te noći radio u jednom noćnom klubu.

- Oko pet ujutru je došao kod mene. Mislim da je ušao kroz garažu. Probudio me je i rekao da moramo da razgovaramo. Primetila sam da je pijan. Bio je ljut zbog neke prepiske na Fejsbuku, a ja sam se pobunila što nema poverenja u mene i što pretura po mojim stvarima, profilu i telefonu - ispričala je Žujovićevs i navela kako je krenula.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako je navela, Vlada joj je po prvi put udario šamar.

- Upozorila sam ga da ću mu vratiti ako to ponovi. Nastavili smo priču i on me je opet ošamario. Krenula sam da mu vratim. Uhvatio me je za ruku  i oborio me je na trosed. Uspela sam da se otrgnem i pobegnem u spavaću sobu. Krenuo je za mnom i tu je počeo da me udara. Nisam uspela da se odbranim. Oborio me je na krevet i više puta udario šakama po licu. Osetila sam da mi curi krv iz nosa i počela am da plačem. Prestao je da me bije tek kada sam rekla daću zvati policiju. Krenuo je ka izlazu i tada me je gađao nekom bočicom, ali me je promašio i izašao. Zatim sam oprala krv sa sebe  - rekla je Ana Marija, i dodala sledeće:

Foto: Facebook/ana.m.zujovic Foto: Facebook/ana.m.zujovic

- To nije učinio moj dečko, onaj koga poznajem. Pred sobom sam imala nepoznatu osobu, izgledao je kao da mu je neko nešto sipao u piće. Znam da je i njemu teško. Najveća kazna za njega je to što se ova priča pojavila u medijima. Ne želim ja da ga kažnjavam. Došla sam u policiju jer smatram da žena koja trpi nasilje ne bi trebalo to da trpi - zaključila je ona.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    6. februar 2015 | 12:05

    Pa si došla u jutarnji program da mu oprostiš sve pred celom nacijom!Ova je veća klošarka od manijaka!

  • Micko

    6. februar 2015 | 12:53

    To sto ju je mlatio ne opravdavam ali nek se kazni ili neka ga je sramota jer je musko i bije slabijeg... i to je to, ali to sto je na svim medijima lagao da je nije ni pipnuo... tu je ispao lazovcina najveca na svetu... i automatski je kriv za sve i nasilnik i lazov i seljak

  • Niko

    6. februar 2015 | 12:32

    Žena koja je pretučena se srami to reći bilo kome i strah ju je za razliku od tebe koja si objavila svoj selfie da svi vide. Uostalom ako ga toliko voliš zašto si sve ovo plasirala u medije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA