PINKOVE ZVEZDE: Totalna ludnica, 13 petica se u baražu borilo za prolazak dalje! (FOTO)

Nakon napete borbe, odlučivale su nijanse, a desetoro najboljih i najsrećnijih takmičara je izborilo plasman u treći krug

  • 9

U verovatno najzanimljivijoj emisiji "Pinkovih zvezda" do sada, prvi put se desilo da čak 13 takmičara dobije petice i zbog toga su svi oni morali da se u baražu bore za 10 mesta koje vode u naredni krug. Posle dva kruga pakla dalje su prošli Milan Petković, Zoran Bušin, Teodora Toković, Marko Milić, Spase Petrov, Bojan Andonov, Enis Todić, Nadežda Biljić, Aca Milosavljević i Tatjana Cvetković.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

CECA I BORA ODUŠEVLJENI! Nikola podigao publiku na noge u "Pinkovim zvezdama! (VIDEO) 

Prvi je peticu zaradio Milan Petković sa numerama "Vranjanka" Staniše Stošića i "Veruj bratu svome" koju izvode "Tropiko bend" i Dženan Lončarević, Zoran Bušin koji je otpevao pesme "Kopriva" Al Dina i "Bacila je sve niz rijeku" sastava "Indexi", Teodora Toković koja je odabrala kompozicije "Pazi kome zavidiš" Lepe Brene i "U meni jesen je" Halida Bešlića, kao i Marko Milić koji je izveo hitove "Sačuvaj tajnu" Duška Kostića i "Odiseja" Lea Martina.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

UBI GA EMOCIJA! Zoran pao na kolena i rasplakao se pred žirijem! (VIDEO)

Plasman u sledeću rundu su izborili i Spase petrov sa numerama "Ako odam vo Bitola" i "Ne zovi me" sastava "Tropiko bend", Bojan Andonov koji je odlično otpevao Luisovu pesmu "Slike u oku" i "Ostala si uvijek ista" Miša Kovača, Enis Todić koji je izveo hitove "Ovo je priča o nama" Angela Dimova i "Ti si mi u krvi" Zdravka Čolića i Nadežda Biljić sa kompozicijama "Ja ne mogu mila majko bez njega" Gordane Stoićević i "Oko moje sanjivo" benda "Magazin".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Dalje idu i Aca Milosavljević sa pesmama "Još te nešto čini izuzetnom" Miroslava Ilića i "Neka boli" Peđe Medenice kao i Tatjana Cvetković koja je odabrala numere "Između mene i tebe tama" Snežane Đurišić i "Zora je svanula" Nede Ukraden.

Na kraju 13 kandidata je završilo u baražu, a iako su dobili petice u prvom delu emisije, Bogdan Vujić, Nikola Nikolić i Bogdan Martinović nisu imali sreće, i nisu uspeli da prođu dalje. Njih čeka još jedna šansa u baražnoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    8. februar 2015 | 10:55

    Bili su izuzetni skoro svi kandidati.Bora je car, njegove ocene i komentari najiskreniji i potpuno prihvatljivi.Svaku ocenu obrazlozi iskreno i verodostojno onome sto smo i slusali.Dobri su kompletno.

  • ap0calypto

    8. februar 2015 | 07:41

    Dve devojke, srebrna haljina i roze mindjuse, apsolutno su zasluzile da idu dalje

  • Dzelina

    8. februar 2015 | 11:39

    Bruka ko je sve prosao. Vise necu da gledam strasnooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA