"Amadeus bend" se izvinio novinarima!

- Žao mi je što sam ishitreno reagovao, ali samo sam bio duboko povređen pričama koje mi već duži period "pakuju" i nameštaju izvesne osobe, a sada su udarile i na porodicu koja je za mene svetinja - kaže Aca Amadeus

  • 12

Grupa "Amadeus bend" izvinila se predstavnicima "sedme sile" zbog nemilog događaja i neprijatnosti koje je izazvao Aca Amadeus u prostorijama kompanije "Ringier".

Saopštenje prenosimo u celosti:

SKANDALOZNO: Aca Amadeus džipom pokušao da uleti u redakciju "Blica" i "Alo"!

- Duboko žalimo zbog incidenta u središtu kojeg je danas bio Aleksandar Stanimirović isprovociran navodima o krahu njegovog braka. Amadeus je godinama unazad imao besprekornu saradnju sa svim medijima i zato molimo za razumevanje jer je Aca poslednjih meseci preživljavao težak period i on lično bio na udaru mnogih spekulacija u vezi sa tučama i navodnim ljubavnim problemima koji su naškodili kako njegovom tako i imidžu celog benda. Kroz čitavu karijeru isključivo su hitovi govorili umesto nas i bili naši najbolji predstavnici, a ne tračevi i skandali i svim srcem želimo da tako ostane i ubuduće - kazu Amadeusovci.

Foto: Facebook/acaamadeus3 Foto: Facebook/acaamadeus3

- Žao mi je što sam ishitreno reagovao, ali samo sam bio duboko povređen pričama koje mi već duži period "pakuju" i nameštaju izvesne osobe, a sada su udarile i na porodicu koja je za mene svetinja. Sa nekim novinarima "Blica", "Alo" i drugim izdanjima Ringier kompanije sam čak i u prijateljskim odnosima i osećam se loše što sam iste danas narušio no molim za razumevanje jer sam samo branio svoj porodični i duševni mir koji mi određeni dušmani tendenciozno narušavaju. Nadam se da ćete me razumeti - rekao je Aca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    10. februar 2015 | 11:22

    ko se još tetovira po licu!?

  • samoJA

    10. februar 2015 | 10:14

    Bolje bi im bilo da pocnu da sade papriku u svom selu nego da se blamiraju ovde. Sta glume oni uopste?

  • Lobotomija

    10. februar 2015 | 10:08

    Čovek je psihijatrijski slučaj. To se moglo videti na snimku. Nažalost, nema mere koja bi se sprovela, u ovom slučaju, u ovoj našoj zemlji.Verujem da bi u nekoj uređenoj zemlji ovaj čovek bio poslat bar na neka ispitivanja, ako ništa drugo. Ovako je na slobodi, pa nek' nam vam je bog u pomoći da ga ne sretnete na ulici, jer može da "ufiksira" da ste mu pretnja za porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA