VLADA ĆE DA SASTRUŽE ANA MARIJU: Novi detalji estradnog raskida godine (FOTO)

- U dogovoru sa dečkom koji ga je tetovirao, odlučio je da nacrtaju tribal koji će ubuduće krasiti Stanojevićevo telo - kaže izvor

  • 29

Vladimir Stanojević je nakon svega navodno odlučio da skine tetovažu voljene, koju je uradio kada je bio zaljubljen u Ana Mariju Žujović.

Ovu sliku Vlada Stanojević nije mogao da oprosti Ani Mariji Žujović! (FOTO)

Umesto datuma kada su se smuvali, kako "Alo" saznaje, on je odlučio da na mestu gde se sada nalaze brojevi koji su njemu bili bitni u životu, iscrta tribal, dok će reči "Iznad toga", koje su ispod datuma, ostati.

POGLEDAJTE CEO INTERVJU: Vlada Stanojević: Ubio sam muškarca u sebi! (VIDEO)

- Vlada je u dogovoru sa Anom Marijom istetovirao datum na rebrima kada su se smuvali i prvi put poljubili, isti tatu ima i ona, samo kod nje ispod tih brojeva koji su ispisani rimskim simbolima piše "Do beskraja", a kod njega "Iznad toga".  Nakon svega, Vladimir je rešio da raščisti sa Anom Marijom, zato će i prepraviti taj datum. U dogovoru sa dečkom koji ga je tetovirao, odlučio je da nacrtaju tribal koji će ubuduće krasiti Stanojevićevo telo.

Budući da se akteri priče nisu javljali na telefon, ostaje nejasno da li će i Ana ukloniti tetovažu, ili pak daje još jednu šansu ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    11. februar 2015 | 11:14

    Vremenski duže je trajala izrada tetovaže nego njihova veza ....

  • /@/

    11. februar 2015 | 11:50

    Koji sam ja bolesnik pa citam ovakve clanke.:-(

  • Bg

    11. februar 2015 | 13:47

    Odvratna je,vestacka,naduvena ko da je prosla kroz roj pcela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA