NIVES CELZIJUS: Ja sam Srpkinja i to nikada nisam krila! (VIDEO)

- Tako da, zaista mislim da je pokazala da ravnopravno gleda na sve građane i da smo mi svi, bez obzira i kao manjine, građani i građanke Hrvatske, i Hrvati - rekla je Nives

  • 24

Starleta Nives Celzijus bila je jedna od gošći na inauguraciji hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je bila u nedelju u Zagrebu.

U razgovoru za RTL, prsata lepotica izjavila je da ju je novopečena predsednica naše susedne zemlje pozvala na ovaj događaj zato što ona spada u hrvatske manjine, tačnije zbog toga što je Srpkinja.

Pogledajte kako je Nives Celzijus izgledala na inauguraciji u Zagrebu! (FOTO)

- Mislim da je samim tim postupkom pokazala i sprovela ono što zapravo i govori. Opet je dala podršku članici manjine - rekla je Nives, a na pitanje novinarke zašto je ona članica manjine, odgovorila je:

Foto/montaža: Youtube/paznas, mega-flags.com, Telegraf Foto/montaža: Youtube/paznas, mega-flags.com, Telegraf

- Pa mislim, ipak sam Srpkinja i nikada nisam to krila. Tako da, zaista mislim da je pokazala da ravnopravno gleda na sve građane i da smo mi svi, bez obzira i kao manjine, građani i građanke Hrvatske, i Hrvati - navela je Nives, a prenosi Index.hr.

Intervju sa Nives Celzijus možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sheeba

    16. februar 2015 | 22:35

    Nives su i majka i otac Srbi.Pravo prezime joj je Zeljkovic, a Celzijus umetnicko ime.Inace, imala je uzasnih neprijatnosti u Zagrebu za vreme rata: vredjali su je nacionalnoj osnovi, i na javnim mestima,ali ona je uvek potencirala da je Srpkinja iz postovanja prema majci.Cak joj je jedan tip govorio da bi voleo da vidi njenu cetnicku krv.Svaka njoj sta je prezivela i ipak ostala to sto jeste usred Hrvatske!Kod nas u Srbiji se Srbi stide sto su Srbi!Zato , Nives, svaka cast!

  • tajson

    16. februar 2015 | 21:55

    Realno Nives...Srpkinja....i to kakva...i to tamo gde je najteže....i onda kad je najteže. Bravo

  • Zorica

    17. februar 2015 | 01:06

    Ja prvi put cujem da je ova Srpkinja...bila sam ubedjena da je Hrv atica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA