BOJANA STAMENOV: Končita mi je uzor, volela bih da pobedim na Evrosongu (VIDEO)

- Recept za pobedu je iskreno otpevana pesma, kao što je Marija Šerifović uradila. I Končita Vurst je samo stajala na bini,pevala i dotakla srca širom sveta - rekla je srpska predstavnica na "Evrosongu"

  • 56

Pevačica Bojana Stamenov predstavljaće Srbiju na narednoj "Evroviziji", budući da je pobedila na nacionalnom izboru za ovo takmičenje sa pesmom "Ceo svet je moj". U intervju za "Informer", ona je istakla da su joj uzori Končita Vurst i Marija Šerifović i da veruje da može da vrati "Evrosong" u našu zemlju.

- Recept za pobedu je iskreno otpevana pesma, kao što je Marija Šerifović uradila. I Končita Vurst je samo stajala na bini,pevala i dotakla srca širom sveta. One su mi uzori - rekla je Bojana, koja dodala da joj se ostvario dugogodišnji san:

Foto: Tanju/Oksana Toškic Foto: Tanju/Oksana Toškic

- Presrećna sam, ne mogu da dođem sebi. Osećam se da je ceo svet moj, a tek će biti kada budem nastupila u Beču. Očekujem da budem barem u finalu, a volela bih i da pobedim. Ništa nije nemoguće - navela je ona.

Bojana Stamenov - "Ceo svet je moj":

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balcacanovic

    17. februar 2015 | 00:52

    Ko je ova žena? Nikad čuo za nju.

  • Dragan

    17. februar 2015 | 02:53

    Kaze " uzor joj je konchita wurst " . A taj/ta je samo metafora i marketinski trik , i nista vise cak je inkontroverzna licnost. Licno mislim da ce predstavnik Srbije ispasti u prvom delu tkmicenja . Nasa pobeda na Euro contestu je bila cisto reparacija u rusenje RTS-a 1999. Kad malo zagrebete ispod povrsine cinjenice govore u prilog tome !

  • *

    17. februar 2015 | 00:24

    Ne volim da pljujem po nečijem trudu, nečijem ponosu, ali stvarno sada smatram da je na Evrovizuju trebalo da ide neko ko nije anoniman, neko ko je poznat u ovoj Srbiji, ne verujem da ćemo dobro proći, ali dobro to je možda samo moje mišljenje...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA