KUSTURICA: Bregovića se ne sećam, ali čujem da dobro svira! (FOTO)

- Raspored svirke i činjenica da smo mi glavni gosti ne znači da su ostali orkestri manje vredni - poručio je slavni režiser

  • 13

To što su prekjuče nastupili u istoj dvorani u Moskvi, nije promenilo ništa u odnosu između Emira Kusturice i Gorana Bregovića, jer njih dvojica i posle 22 godine i dalje ne razgovaraju!

Iako je najava koncerata na Festivalu balkanske muzike u prestonici Rusije, podgrejala glasine o navodnom pomirenju režisera i kompozitora, od toga nema ništa.

- S obzirom na to da je Bregović nastupao prvi, sišao je sa bine praćen ovacijama i otišao svojim putem. Kusturica je došao kasnije, tako da se nisu ni videli. Organizatori su se potrudili da ne bude ni minimalna šansa da se Kusta i Brega sretnu. Dali su im garderobe u potpuno različitim delovima dvorane, a hoteli u kojima su smešteni su takođe i za moskovske prilike udaljeni jedan od drugog - ispričao je izvor "Blica".

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Dok Bregović nije želeo da komentariše svoj odnos sa Kustom, Emir je bio mnogo pričljiviji.

- Moskovljani odlično poznaju našu muziku. Bio je odličan koncert. Izveli smo i novu pesmu koju je komponovao moj sin Stribor. Raspored svirke i činjenica da smo mi glavni gosti ne znači da su ostali orkestri manje vredni. Davno sam sarađivao sa Bregovićem, tako da ga se ne sećam, mada čujem da dobro svira - rekao je Kusturica.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko K

    21. februar 2015 | 11:50

    Kusta je nasa legenda,sto ne bih rekao za Bregu.

  • Darko 100%

    21. februar 2015 | 11:04

    Opet si kockao sa barabama!", vrišti Fata na Muju, koji je okasnio i sada sjedi za stolom dok mu ona podgrijava sarme za večeru.  -"Ma, šta ti pada na pamet Fato. Nisam igrao poker, ma i ne pamtim od kada."  -"Dobro, Mujo koliko ćeš sarmi?"  -"Tri pa jednu."

  • Tanja Nbg

    21. februar 2015 | 13:33

    Emir je jedna velicina,ne samo kod nas,vec u svetu,i puno mi djeluje bolja osoba od ovoga osvedocenoga na.....na.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA