Gola fotka Ana Marije zapalila internet (FOTO) (18+)

- Da, to su fotografije koje smo slikali dok smo Vladimir i ja bili vereni. Danima me ucenjivao da će vam ih poslati, ako ne demantujem sve što škodi njegovoj reputaciji - rekla je fitnes instruktorka

  • 60
Foto: Twitter/@AnaMarijaZujovi Foto: Twitter/@AnaMarijaZujovi

Na internetu se pojavija fotografija fitnes instruktorke Ana Marije Žujović na kojoj pozira gola. Ona je potvrdila da se ona nalazi na slici.

- Da, to su fotografije koje smo slikali dok smo Vladimir i ja bili vereni. Danima me je ucenjivao da će vam ih poslati, ako ne demantujem sve što škodi njegovoj reputaciji. Hvala mojim prijateljima i porodici na svesrdnoj podršci da istrajem u svemu što mi tzv."džentlmen" priprema u javnosti. Eto na šta je čovek spreman kada sazna da ga zakon i sopstvena nedela teraju u zatvor. Nek mu je sa srećom. #stopnasiljunadzenama - rekla je Ana Marija za "Alo!".

Foto: Ana Marija Žujović Foto: Ana Marija Žujović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr.X

    23. februar 2015 | 15:17

    Dosta ih znam koji su u braku sa ovakvim devojkama ili ovakvim muškarcima.I jedni i drugi se varaju na sve strane, i on i ona.Izlaze non stop, Fb, Viber, Sms poruke i telefon po ceo dan u rukama.Hoće da izgledaju kao barbike, slikaju se gole, hiljadu "drugara i drugarica", voze dobra kola, glume šmekere sa dosta para, jure klinke a ustvari žive život svako za sebe... E pa ne ide to tako, zato se i zove zajednički život, a ne živimo kao zajedno a ponašamo se kao da smo sami. Nije ni čudo što je prebio kad se ponaša kao f...a, a isto tako garantujem da ni on nije cvećka nego neka teška švalerčina, tako da molim vas imajte više milosti da ne čitamo o ovom polusvetu, ima dosta bitnijih stvari o kojima možemo čitati!

  • 123

    23. februar 2015 | 19:01

    Sve mi je jasno osim jednog: zašto je naduvala usta i probušila dojku?

  • BEOGRAD

    23. februar 2015 | 15:22

    PLJUNUTA MIMI ORO...!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA