DIRALI SU ME ZBOG MOJIH OGROMNIH GRUDI: Dramatična ispovest seksi modela (FOTO)

Danijela je prošla kroz pravi pakao u detinjstvu. Bila je na udaru vršnjačkog nasilja, samo zato što je dobila zanosne obline daleko pre svojih vršnjakinja. A pritom, njene prelepe grudi nisu prestajale da rastu

  • 24
Foto: Star in a Bra Foto: Star in a Bra

Seksi manekenku koja danas reklamira donji veš za obdarenije dame, Danijelu Feron (24), u školi su maltretirali gotovo svakog dana, samo zato što se razvila pre drugih devojčica. Već sa 13 godina njene grudi bile su "jaka četvorka", a pritom su tek počinjale da rastu. To je ljubomornim devojčicama i zlim dečacima bio povod da je psihički i fizički zlostavljaju.

Danijela se zbog toga osećala izuzetno loše, pa je oblačila široke dukseve i majice, kako bi pokrila svoje obline, mada čak ni ovo nije zaustavilo maltretiranje.

- Bila sam jako skromna devojka, nisam želela da skrećem pažnju na sebe. Bilo mi je jako teško tada. Mrzela sam svoje grudi! –kaže Danijela.

Od ovih teških vremena prošlo je 11 godina, a Danijela ne samo da je prevazišla probleme sa siledžijama i samopouzdanjem, nego su joj te iste grudi - koje su u međuvremenu narasle do G korpe, što bi u Srbiji bi to bilo "solidna sedmica" - donele slavu i novac. Ona je ušla u finale izbora modela donjeg rublja na takmičenju “Zvezde u grudnjacima” i pred njom je sjajna karijera.

Foto: Star in a Bra Foto: Star in a Bra

- Kako sam sazrevala, tako sam shvatala da neke stvari jednostavno nisu toliko bitne. Sad imam mnogo samopouzdanja. Mada, kad sam saznala da sam u finalu takmičenja, bila sam šokirana – priča Danijela posle velikog uspeha.

Inače, ova devojka se prijavila na takmičenje pošto je pročitala poruku koju joj je ostavio njen deda, pre nego što je preminuo od raka.

- “Šta god ti se dešava u životu, seti se da se uvek osmehuješ” - napisao joj je on i dao večitu inspiraciju svojoj ljubimici koju su u životu grudi toliko namučile.

Foto: Star in a Bra Foto: Star in a Bra

Ukoliko pobedi na takmičenju, čije finale je u aprilu, Danijela će potpisati unosan ugovor i dobiti nagradno krstarenje Mediteranom na luksuznoj jahti.

(Telegraf.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA