Pre 75 godina vulkan je eksplodirao i pojavio se Čak Noris, a vi ako smete, čestitajte mu rođendan! (VIDEO)

Legendarni glumac je rođen u Rajanu u Oklahomi, a sa 18 godina se prijavio u vojsku

  • 28

Kao što je poznato Čak Noris ne slavi rođendan, rođendan slavi Čak Norisa i to po 75. put, i naravno, on nije rođen, kao ostali smrtnici, njega je izbacila erupcija vulkana 10. marta 1940.

Međutim, to je samo jedna od urbanih legendi, jer svi zaboravljaju da Noris ne stari, on samo postaje sve smrtonosniji. A čak i da probate da mu priredite žurku iznenađenja za rođendan, nećete uspeti jer Čaka niko ne može da iznenadi.

Zvanična verzija kaže da je Noris rođen u Rajanu u Oklahomi, od majke Vilme i oca Reja, vozača kamiona. Zlobnici, koji i ne slute kakva ih strašna kazna čeka, pišu da je kao tinejdžer bio mršav i nikakav sportista u školi.

Ali, sve se menja kada Čak 1958. odlazi u vojsku, i u Koreji gde je bio raspoređen, počinje da trenira borilačke veštine.

Ostalo je istorija, jedino i dalje ne znamo kako se tačno pojavio na Zemlji, u erupciji vulkana, nuklearnoj eksploziji, sudaru planeta ili na neki sasvim drugi način.

I ne zaboravite, svemir postoji samo zato što se boji da živi na istoj planeti sa Čakom Norisom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA