OTKRIVAMO NAJVEĆU ESTRADNU "MISTERIJU": Evo kad je rođen Keba!

- Sve je transparentno i lako proverljivo. Ja samo nikada o tome ne pričam niti osećam potrebu za tim - odgovrio je pevač kada su ga pitali koliko stvarno ima godina

  • 15

Popularnog pevača Dragan Kojića Kebu možete da pitate bilo šta osim koliko ima godina, jer on na takva pitanja ne odgovara ni za živu glavu, i već je urbana legenda postala priča o tome kada je on zaista rođen.

U biografijama koje se mogu pronaći na internetu, uključujući i onu koja je korišćena u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", navodi se da je Keba rođen 7. oktobra 1960. u mestu Klupci kod Loznice, u kojem su svojevremeno uglavnom živeli Romi. Tokom devedesetih doselilo se i dosta izbeglica, a sada je ovo naselje puno gastarbajtera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, postoje i druge verzije u vezi sa pevačevom godinom rođenja, i prema nezvaničnim informacijama, on je rođen 1956, a ne 1960!

Međutim, Keba nije hteo da odgovori na pitanje da li je tačno da je četiri godine stariji nego što tvrdi.

- Stvarno nemam vremena za nekakve bezvezne teme. Sve je transparentno i lako proverljivo. Ja samo nikada o tome ne pričam niti osećam potrebu za tim - rekao je pevač, a mi, kao i vi, možemo samo da nagađamo, koji od njegovih datuma rođenja je... pravi.

(Telegraf.rs/Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grofica

    11. mart 2015 | 15:31

    Kompleksi

  • Ana

    11. mart 2015 | 22:17

    Najveci narcis na estradi!

  • Vis

    12. mart 2015 | 11:00

    Cist kompleksas.Hoce covek da ne bude Rom a ne znam sta je tu lose.Hoce covek da bude mladji nego sto jeste.Samo se budale stide samih sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA