Procureo "kućni video" Šarliz Teron! (VIDEO)

Internetom kruži prvoaprilski snimak na kome poznata holivudska glumica u kameru govori "Paris i Kim, mičite mi se sa puta", dok su iza nje dvojica golišavih muškaraca

  • 1

I Šarliz Teron postala je junakinja kućnog video snimka. U najnovijem videu koji kruži Internetom, poznata glumica u kameru govori "Paris i Kim, mičite mi sa puta", dok iza nje dvojica muškaraca skaču po krevetu i oponašaju bebe. U pitanju je, ipak, prvoaprilska šala slavne glumice.

Istini za volju, video je označen kao "hakovan", piše portal 24sata.hr.

Glumica koja je nedavno usvojila dečaka snimila je sado mazo scene za internet stranicu "Funny or die" koja objavljuje smešne video klipove i vesti. Rekla je da joj je to prvi seks video koji snima.

Dobitnici oskara nedavno je ukraden mobilni i na Internet su procurele njene privatne fotografije. Kako piše portal, ovaj video Teron je verovatno snimila kako bi zadovoljila sve koji se nadaju da će se u javnosti pojaviti i njen kućni porno film.

(A. V. / 24.sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA