TOP LISTA: Ovo su trenutno najgledaniji filmovi na svetu! (VIDEO)

Akcioni film "Chappie" je na tronu, a iza su komedije "Focus" i "The Second Best Exotic Marigold Hotel"

  • 11

Najnoviji akcioni film "Chappie" je, tokom prošle nedelje, izazvao najveću pažnju širom sveta, i već u prvoj nedelji prikazivanja zaradio 13.350.000 dolara.

U pitanju je priča smeštena u blisku budućnost, a u centru pažnje je policijski droid koji postaje prvi robot sa sposobnošću da misli i oseća. Glavne uloge: Šarlito Koplej, Dev Patel i Hju Džekmen.

Na drugom mestu je "Focus" sa Vilom Smitom u glavnoj ulozi. U pitanju je mešavina komedije, krimi priče i drame. Film je prošle nedelje zaradio 10,01, a ukupno 34,56 miliona dolara

"The Second Best Exotic Marigold Hotel" je još jedan novitet na IMDB listi. U prvoj nedelji prikazivanja zaradio je 8,54 miliona dolara. Džudi Denč i Meri Smit tumače glavne uloge.

Četvrtoplasirani, "Kingsman: The Secret Service" prošlogodišnji je film koji je minule sedmice zaradio 8,31, a ukupno 98,04 miliona dolara. U ovoj mešavini akcije, avanture i komedije glavne role pripadaju Kolinu Firtu, Taronu Egertonu i Semjuelu L. Džeksonu.

Na petom mestu nam je dobro poznati Sunđer Bob, odnosno, u originalu, "The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water". U minulih sedam dana inksirao je 6,66, a ukupno čak 148, 66 miliona dolara. Od svih "Top 10" filmova najduže je (pet nedelja) na listi.

Film "50 nijansi Siva" se i dalje odlično drži. Šesti je po zaradi prošle nedelje sa 5,52 miliona dolara, a ukupna cifra je impresivna - 156,36 miliona dolara.

Sedma po zaradi (5,22 miliona dolara) je sportska drama "Mc Farland", priča o usponu lokalnih kalifornijskih atletičara do šampionskih visina, sa Kevinom Kostnerom u glavnoj ulozi. Film je do sada ukupno zaradio 29,33 miliona dolara.

Na osmom mestu je, sa 5,05 miliona dolara, horor/triler  "The Lazarus Effect" sa Olivijom Vajld. Priča o vraćanju mrtvaca u život inkasirala je do sada 17,38 miliona dolara.

Tinejdžerska komedija "The DUFF" nalazi se na devetoj poziciji sa 4,79, odnosno ukupno 26,05 miliona dolara.

"Top 10" listu završava još jedan debitant, "Unfinished Business". Ova komedija je u prvoj nedelji prikazivanja zaradila 4,77 miliona dolara.

(Telegraf.rs/IMDB)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toss

    16. mart 2015 | 09:02

    Ako vec smatrate da se "50 shades of Grey" odnosi na prezime glavnog lika onda se to ne moze prevesti. Imena i prezimena se ne prevode. Nije 50 nijansi Siva nego Greja.

  • Nemam

    15. avgust 2015 | 00:46

    @Toss, hvala ti što si nam pokazao koliko nemaš veze sa Engleskim jezikom.

  • Velislav

    15. mart 2015 | 17:24

    Da li postoji još neka kinematografija sem američke?Da li ćete nekad preporučiti neki ,rwcimo, češki,nemački,španski,rumunski film i da li ste uopšte upoznati da se i tamo snimaju fantastični filmovi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA