• 0

"OŽIVI LETO" FOTO-KONKURS: Aleksandra Trkulja (FOTO)

  • 0

Foto: Aleksandra Trkulja

Foto: Aleksandra Trkulja


Povodom predstojeće letnje turističke sezone za koju nam je agencija Viva travel pripremila brojne ponude i primamljive popuste, Telegraf i Viva travel organizuju nagradni foto-konkurs pod sloganom “Oživi leto
Oživite vaše leto zanimljivom morskom fotografijom, koja će vas s Viva travel-om odvesti na Zakintos u dvoje!
Pošaljete nam fotografiju na mejl: fotokonkurs@telegraf.rs, a mi ćemo je objaviti na našem portalu. Fotografija koja bude imala najviše šerova osvaja letovanje od 10 noćenja.
Konkurs je otvoren do 30.03.2015. do 00h. Pobednik će svoju nagradu preuzeti 31.03.2015. u agenciji Viva travel.
Pored fotografije, važno je da navedete svoje podatke: ime i prezime, broj telefona, mejl adresu i kratak naziv fotografije. Uslov da učestvujete na konkursu agencije Viva travel i portala Telegraf.rsje da je vaša fotografija VAŠE AUTORSKO DELO, odnosno da PREUZIMATE SVU ODGOVORNOST ZA NJENO OBJAVLJIVANJE.
Potrebno je da se na fotografiji nalazite vi, sami ili u društvu, sa nekog od prethodnih letovanja. Slanjem fotografija na konkurs turističke agencije Viva travei Telegrafa autori automatski prihvataju uslove ovog konkursa, kao i korišćenje datih fotografija u nekomercijalne svrhe. Organizator se odriče odgovornosti  u slučaju povrede ovog prava prema trećim licima od strane učesnika ovog Konkursa. Ukoliko Organizator posumnja da neko postavlja fotografiju na koju nema pravo, može zatražiti dodatni dokaz o autorstvu ili bez daljeg objašnjenja diskvalifikovati taj rad iz konkurencije.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima