Žarka Lauševića telohranitelji čuvaju od krvne osvete? (FOTO)

- Govorim mu stalno da nema čega da se plaši i da treba normalno da živi. Šta će njemu obezbeđenje? - kaže Lauševićev cimer iz zatvora Spuž Nikola Kaluđerović

  • 17

Čuveni glumac Žarko Laušević je pre nekoliko dana došao u Beograd, a na aerodromu ga je sačekalo nekoliko članova obezbeđenja. Po rečima Nikole Kaluđerovića, Žarkovog cimera iz zatvora Spuž, Laušević je unajmio telohranitelje jer se verovatno i dalje plaši krvne osvete.

 

Pogledajte kako danas izgleda Žarko Laušević (FOTO)

 

- Govorim mu stalno da nema čega da se plaši i da treba normalno da živi. Šta će njemu obezbeđenje? Ali čovek se boji pa je verovatno zbog toga unajmio nekoga da ga čuva. Ako je on tako sigurniji i mirniji onda je i meni drago. Očigledno mu je ušao taj strah u krv - priča Kaluđerović i dodaje da mu Žarko nije javio da dolazi, što mu, kako kaže, ne zamera, budući da je majka slavnog glumca teško bolesna pa je sasvim normalno odmah otišao nju da poseti.

 

Printskrin: Youtube/Izdavačka kuća HIPATIA

Printskrin: Youtube/Izdavačka kuća HIPATIA

 

Da podsetimo, Laušević je 1993. u Podgorici iz pištolja ubio Dragora pejovića i Radovana Vučinića, a teško ranio Andriju Kažića, zbog čega je četiri i po godine proveo u zatvoru, a zatim se 1998. preselio u Ameriku. Posle duge pauze, u Beograd je prvi put došao prošle godine.

 

Kako se priča, Žarko Laušević će u Srbiji boraviti 12 dana i za to vreme snimati film "Smrdljiva bajka", što će biti njegova prva filmska uloga posle 16 godina.

 

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA