POBESNELI MAKS se u maju vraća na drumove!

Ovom prilikom Vam ekskluzivno predstavljamo prvi trejler i premijerni poster za ovaj dugoočekivani nastavak kultnog serijala osamdesetih i devedesetih!

  • 2

Apokaliptična priča smeštena u pustinjske predele gde se svako bori za golo preživljavanje. Postoji samo dvoje ljudi koji su spremni i sposobni da u haotični svet vrate mir i poredak. Maks koga tišti tragedije u kojoj je izgubio ženu i dete i Furioza neustrašiva ratnica. Njih dvoje će zajedno po drumovima planete da traže spas za čovečanstvo.

Pobesneli Maks: Autoput Besa novi je deo čuvenog akcionog serijala koji u svetske i domaće bioskope dolazi 14.maja. U filmu glavne uloge tumače Tom Hardi i Šarliz Teron a režiju potisuje sjajni Džordž Miler koji potpisuje i prethodna tri filma.

Foto: Promo Foto: Promo

Prve detalje filma saznaćemo iz najnovijeg trejlera a deo vizuelnog indetiteta i atmosfere putem prvog zvaničnog postera.

Ovom prilikom Vam ekskluzivno predstavljamo prvi trejler i premijerni poster za ovaj dugoočekivani nastavak kultnog serijala osamdesetih i devedesetih.

Spremni?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA