Evo zašto Žarko Laušević nije uspeo u Holivudu! (FOTO)

Pevač Zoran Kalezić objašnjava zbog čega je poznati glumac odbio jednu veliku ulogu u Americi

  • 12

Pevač Zoran Kalezić, koji je godinama živeo u Americi, ispričao je zbog čega njegov prijatelj Žarko Laušević nije postao holivudski glumac. 

PETAR BOŽOVIĆ: Nagovarao sam Žarka da snimamo zajedno

Njih dvojica su se družili u Njujorku, i tokom razgovora glumac je folkeru priznao da je odbio jednu veliku ulogu.

- Mom dobrom Žarku, koji je toliko pošten i častan, ponuđeno je da igra negativca zbog kog bi se njegov narod stideo. Iako je ponuda bila primamljiva, stavio je Srbe iznad svega - otkriva Kalezić za Informer.

Pevač, vezano za sudbinu slavnog glumca, dodaje:

- Žarko je svestan šta je uradio i ne treba mu nikakav sud. Ja sam 500 puta mogao da budem Žarko Laušević u mojoj Crnoj Gori, ili u Beogradu, ali, nisam, sticajem okolnosti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    26. mart 2015 | 17:05

    @neveva Odgledala si tri filma u kojima je Zarko Lausevic igrao i vec si sebi dala za pravo da izigravas kriticara. Nisi usla u Jugoslovensko dramsko pozoriste gde je odigrao bezbroj sjsjnih uloga , ili u Zvezdara teatar...a jos sijaset filmova u kojima je briljirao. A mozda si bila mala pa se ne secas. Moj duboki naklon gospodine Lausevicu, i ako smo ispisnici! Za Vas nikada nije kasno da opet odrzite cas glume ispred kamera ili publike. I hvala gospodinu Petru Bozovicu, sto je svog prijatelja nagovorio da zajedno snime film. Dve istinske Filmske i Pozorisne velicine!!!

  • Zorica

    27. mart 2015 | 07:31

    Žarko Laušević je jedan od najvećih glumaca ikada na teritoriji ExYu. Velika je šteta što ne snima više. Gde god bio i šta god radio, veliki broj nas želi mu od srca sve najbolje i rado se seća njegovih maestralnih glumačkih ostvarenja, i želi da ga vidimo u još nekom filmu i da slobodno korača u zemlji u kojoj je uvek dobro došao.

  • Veritas

    26. mart 2015 | 10:20

    Pa nije Sergej Trifunović...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA