SVADBA VEKA U CRNOJ GORI: Udala se ćerka Brana Mićunovića uz prisustvo krema balkanskog džet-seta (FOTO)

Pogledajte kako je bilo na svadbenom veselju ćerke Brana Mićunovića danas u Bečićima. Među zvanicama su se našle mnoge poznate ličnosti, a među njima i Ceca Ražnatović sa decom

  • 71
Foto: Instagram/@dj0xi3 Foto: Instagram/@dj0xi3

U Bečićima je danas u 16 časova počela svadba ćerke Brana Mićunovića i njenog izabranika, a čin venčanja završio se nešto posle 17 časova.

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić venčali su se u hotelu "Splendid".

Među zvanicama, kojih je bilo više od 500, našla se i Svetlana Ražnatović, sa decom i sestrom Lidijom. Ona je izjavila da je na svadbu došla kao gost, ali da će rado zapevati ako mladenci budu izrazili želju.

Na društvenoj mreži, Instagram, pojavila se i fotografija Cecinog sina Veljka, na kojoj se vidi kako se doterao za svadbu.

Među zvanicama se našao i veliki broj crnogorskih visokih državnih funkcionera, među kojima je bio i Svetozar Marović, a pozvan je i Milo Đukanović.

Mlada je nosila dugu belu venčanicu i odlučila je da uzme muževljevo prezime, a supružnici su prvi ples odigrali uz pesmu “Pogledi u tami” koju je, kako je najavljeno, otpevao Sergej Ćetković.

Mladin brat Đorđe je na svom Instagram profilu postavio nekoliko fotografija sa svadbe, a fotografiju na kojoj pozira između brata Veljka i dečka Kostadina Terzića, postavila je i Anastasija Ražnatović.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mamita

    29. mart 2015 | 00:27

    Prebrinusmo i to.

  • KaleBrdo

    29. mart 2015 | 09:11

    Postavili su vrlo visoke svadbene standarde, po pitanju iskazivanja radosti. Za veridbu su koristili automate, bio bih jako razočaran ako juče nisu koristili minimum višecevne bacače, da se iskaže veoma velika radost.

  • Kristina

    29. mart 2015 | 00:55

    Mladoženja doooobar...mlada prosečna,očekivala sam bar ful frizuru ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA