POTVRĐENO: "Veliki Brat" ove godine ponovo u Srbiji! (VIDEO)

Rijaliti će se istovremeno prikazivati u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori, i trajaće 100 dana

  • 18

Kako je saopštila "Endemol Shine" grupa, licenca za "Velikog Brata" je prodata hrvatskoj televiziji RTL, koja će rijaliti koji će biti prikazivan u zemljama regiona, snimati u svom centru u Srbiji!

Šou će se istovremeno prikazivati u Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i  Bosni i Hercegovini, a rijalti koji će trajati 100 dana, biće emitovan ove godine.

Gledaoci u Hrvatskoj će "Velikog Brata" pratiti na kanalu RTL Hrvatska, dok će u Srbiji pravo na emitovanje imati producentska kuća "Emotion", koja će šou dalje ustupiti televizijama u Srbiji, Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori. Na kojim će se tačno TV stanicama rijaliti prikazivati, biće naknadno saopšteno.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Direktorka firme "Endemol Shine" za srednju i istočnu Evropu, Marina Villijams, rekla je da će u ovom programu učestvovati "nova, višenacionalna postava ukućana". Originalni "Veliki Brat", koji je kao i "MasterChef" zaštitni format ove kuće, prvi put je emitavan u Holandiji pre više od 15 godina i od tada je doživeo brojne verzije širom sveta.

Da podsetimo, pobednica četvrte sezone "Velikog Brata" je 2011. bila Marijana Čvrljak, dok je u poslednjem, specijalnom VIP izdanju, koje je završeno u maju 2013. trijumfovao Žarko Stojanović.

Ava i Željko Foto: TV B92

(Telegraf.rs/izvor: Seebiz.eu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA