HASAN DUDIĆ: Nisam udario Jelenu, ja sam žrtva! (FOTO)

- Ona mi je zdravlje narušila, zbog nje sam nekoliko puta išao u bolnicu - kaže folker za Telegraf

  • 86

Hasan Dudić, pevač koji je izbačen iz "Parova" zbog fizičkog nasrtaja na Jelenu Golubović, u izjavi za Telegraf navodi da rediteljku nije udario, i ujedno je okrivljuje za, kako kaže, mnoge neprijatnosti koje je u rijalitiju na Tv Hepi doživeo. 

TUČA U PAROVIMA: Hasan Dudić pesnicom udario u glavu Jelenu Golubović!

Hasan najavljuje:

- Sazvaću do srede konferenciju za novinare, tu ću sve da objasnim.

Ipak, dodao je:

- Jelena mi je zdravlje narušila, zbog nje sam morao nekoliko puta da idem u bolnicu. Vraćao sam se u rijaliti jer su me molili. U kući su prihvatali moje fore. "Komandovao" sam tamo na jedan lep, ljudski način. I sinoć sam ponovo bio u bolnici.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

HASAN DUDIĆ IZBAČEN IZ PAROVA: Jelenu je počupao, udario šakom i šutnuo!

Hasan je u dahu pričao:

- Jelena me je ceo dan provocirala, govorila mi da sam čukundeda... Bilo je i prozivki na nacionalnoj osnovi. Počela je da me psuje, uzvratio sam, a kada me je ponovo opsovala, pao mi je mrak na oči. Povukao sam je, a ona je, kao glumica, sve iscenirala.

Dudić je naglasio:

- Iz rijalitija me nisu izbacili, ja ni nemam ugovor sa njima. Inače, tamo pršti od fizičkih sukoba i bludnih radnji, a mene su odabrali za žrtvu. Krivo mi je što sam uopšte i ulazio u rijaliti. Mislio sam da su tamo zaista VIP ličnosti i da u toj kući imam prijatelje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zaključio je:

- Živeo sam, međutim, u zabludi. Eto, recimo i Lepa Lukić doživljava tamo teške trenutke. Zamalo da pogine pre neki dan, a ukućani je ismejavaju...

Nema sumnje da će Dudić, koji je "bez dlake na jeziku", na konferenciji reći mnogo toga, bez zadrške.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    12. april 2015 | 13:32

    Citam i ne mogu da verujem svojim ocima. Da nema morala, to je ocigledno, ali ovako nesto izjaviti posle svega prikazanog sa njegove strane je vec za neke ozbiljnije strucnjake. Kakva konferencija za stampu, njemu je neophodan boravak u nekoj ustanovi zatvorenog tipa.

  • WWW

    12. april 2015 | 13:25

    E HASANE KAD STE TOLIKO VELIKA ZVEZDA I KAD TOLIKO ZARADJUJETE STA CETE U RIJALITIU- TAMO SE IDE ZBOG PARA I SLAVE....A VAMA IZGLEDA MANJKA I JEDNO I DRUGO ...NE VERUJEM DA NEKO MOZE DA UDJE BEZ POTPISANOG UGOVORA.....STO ZNACI.. .

  • BokiBole

    12. april 2015 | 12:41

    Kad nije po tvome onda je na nacionalnoj osnovi, već viđena taktika manjina u Srbiji! Sad pravac Strazbur

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA