DRAMA PINKOVE ZVEZDICE: Malom Mateji prete smrću i govore mu da je gej! (VIDEO)

"Gej lezbejski info centar" podneo je krivične prijave protiv lica koja su Vukašinovića vrređala preko Fejsbuka

  • 42

Zbog skandaloznih pretnji i uvreda na račun Mateje Vukašinovića (13), učesniku "Pinkovih zvezdica", koje su mu upućene preko Fejsbuka, "Gej lezbejski info centar" je podneo krivičnu prijavu protiv lica koja su vređala Mateju!

Kako se navodi u saopštenju "Gej lezbejskog info centra", ova organizacija je podnela krivičnu prijavu Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal protiv maloletnog N.P. iz Zaječara, koji je otvorio stranicu "Vukašinovićke u dom, Mateju u grob". Ističe se da se Mateji  na toj stranici preti na osnovu pretpostavljene seksualne orijentacije, pa se samim tim ugrožava njegova bezbednost i vređa njegovo dostojanstvo.

"Od Posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal zahtevamo da u što kraćem roku reaguju u skladu sa zakonom kako bi zaštitili maloletno lice, naročito što ovo nije ni prva i ni poslednja Fejsbuk stranica na kojoj se Mateja Vukašinović javno maltretira. Takođe, pozivamo organizacije za zaštitu prava deteta da ne ostanu neme kada je ovaj slučaj u pitanju. Posebnu kritiku upućujemo Ministarstvu omladine i sporta koje je vodilo kampanju protiv govora mržnje na internetu koja nije dala zadovoljavajuće rezultate", navodi se u saopštenju "Gej lezbejskog info centra".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    21. april 2015 | 14:59

    Slažem se da ima ljubomornih i zavidnih ljudi na ovom svetu koji samo žele da napakoste, medjutim ovaj mali je toliko iritantan da je to strašno. Neka ga malo obuzdaju i spuste na zemlju umesto što od njega prave Justin Biebera. Njemu želim sve najbolje ali dečko po meni nema veze sa pevanjem, jedino što ima je taj njegov stav umišljene zvezde. Dečko prvo u školu pevanja pa onda glumi ludilo.

  • Tica

    21. april 2015 | 15:30

    Verujem da je sve to rezultat njegovog iritantnog ponasanja. Tako da,mali spustaj se na zemlju.

  • PipiDugaCarapa

    21. april 2015 | 16:21

    Mali mozda izigrava umisljenog tinejdzera, ali ruku na srce pretiti mu smrcu radi toga ljudiiii gde smo mi ovo?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA