Nova Bondova devojka Grkinja Tonija Sotiropulu

Grčka glumica biće partnerka Danijelu Krejgu u novom filmskom ostvarenju o agentu 007 pod nazivom "Skajfol"

  • 0

Grčka glumica Tonija Sotiropulu biće nova Bondova devojka u filmu o poznatom agentu 007 - ''Skajfol'', prenose britanski mediji.Ona će uskoro početi da snima scene za film u Istanbulu.

- Dragi prijatelji ja sam zvanično postala član ekipe novog filma o Džejmsu Bondu. Turska stižem! Hvala svima za ljubav i podršku. Ovo je definitivno najbolji dan u mom životu - potvrdila je Sotiropulu na svojoj Fejbuk stranici.

Ona je lokalnim medijima rekla da je ponosna na ulogu, jer misli da bi na ovaj način mogla da promoviše Grčku i da joj je drago zbog toga.

Sotiropulu je nakon studija glume u Atini igrala u nekoliko televizijskih serija u Grčkoj dok se nije preselila u London, a nedavno je završila i snimanje horor filma sa Tobijem Džonsom.

Film ''Skajfol'' će biti drugačiji od prethodnih nastavaka po tome što će tajni agent, koga glumi Danijel Krejg, umesto martinija od šankera tražiti Hajneken pivo, a i ovim filmom se obeležava 50 godina postojanja filmskog serijala o tajnom agentu 007.

Prvi film koji je bio prikazan o ovom Džejmsu Bondu je ''Doktor No''1962. godine, a do danas je snimljeno 23 filma o britanskom tajnom agentu.

(Telegraf.rs / izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA