PAROVI: Stevan i Saška osvojili 100.000 evra! (FOTO)

Za njih je glasalo 58 odsto publike. Drugoplasirani su Marko i Dea sa 22 odsto, a treći su Nikola i Sonja sa 20 odsto glasova

  • 2

Stevan i Aleksandra su pobednici ovogodišnje sezone rijalitija "Parovi"! Za njih je glasalo 58 odsto publike i pomoglo im da osvoje 100.000 evra!

Stilista Stevan Radivojević u rijaliti-šou ušao je sa devojkom Aleksandrom Matić. Neposredno pre proglašenja, Saška je rekla da bi volela da pobedi jer je "sav uspeh koji je ostvarila nepotreban ako ga ne unovči".

- Osećaj je čaroban! - bila je euforična Saška.

- Hteo bih da se zahvalim svim glasačima koji su glasali i svojim velikim prijateljima u kući - rekao je Stevan.

Da bi održala tenziju i finale učinila zanimljivijim, voditeljka je najpre proglasila drugoplasirani par, a pobednike i treći par ostavila je za kraj.

Drugoplasirani su bili Marko i Dea. Oni su kući otišli novim autom "opel korsa", koji su dobili kao "utešnu" nagradu. Bivši ukućanin Velikog brata i njegova devojka osvojili su 22 odsto glasova publike. Kada su im rekli šta su osvojili, Dea je tražila da upravo ona dobije ključeve četvorotočkaša.

Nikola Paunović, mladi pevač poznat po učešću u "Operaciji Trijumf", i njegova devojka Sonja Petrović bili su treći. Za njih je glasalo 20 odsto publike.

Strahinja Mladenović i Sonja Kocić su sa 10 odsto glasova publike osvojili četvrto mesto u ovom rijalitiju.  Pop-pevačica Sonja u šou je ušla sa dečkom, mladim fudbalerom, koji je  poznat kao učesnik serijala "Maldivi". Odmah po proglašenju, Sonja je rekla da je njen cilj bio da promoviše svoju karijeru i da je publika primeti.

- Moja misija je ostvarena - istakla je pevačica.

Peti par ove sezone bili su manekenka Martina Rajić i Miša Mujingo.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA