KONČITA VURST: Želim da znam kako je to biti Putin!

Prošlogodišnja pobednica Evrosonga želi da prenese LGBT poruku predsedniku Rusije

  • 13

Prošlogodišnju pobedu na Evrosongu odnela je predstavnica Austrije, Končita Vurst. Pevačica ima želju da upozna predsednika Rusije, Vladimira Putina, kako bi saznala kako je u njegovoj koži.

BOJANA JE NOVA KONČITA: Englezi oduševljeni srpskom pevačicom! (FOTO) (VIDEO)

- Rado bih se srela sa Putinom i najmanje nedelju dana provela s njim, jer bi onda znala šta znači biti Putin - rekla je Končita, koja je i ranije govorila da bi se rado videla sa Putinom kako bi mu prenela poruku o LGBT populaciji.

Printskrin: RTS1 Printskrin: RTS1

Pevačica smatra da život nije savršen, postoje stvari u društvu koje je čine besnom, ali ona ne mari za mišljenje okoline.

- Ono što me se lično tiče, znam da nije ljubazno to reći, ali mi je svejedno šta drugi misle - naglašava Vurst i dodaje da joj takvo ophođenje sa negativnim reakcijama olakšava život.

Foto: AP/Tanjug, Wikipedia/Ludovic Bertron Foto: AP/Tanjug, Wikipedia/Ludovic Bertron

Končita se nada da će jednog dana doći do ljudi koji imaju više uticaja, kako bi pomogla da se poveća tolerancija u društvu.

Nedavno je objavila prvi, debitantski album, koji je kao i pobednička pesma dostigao veliki uspeh. Nije prošlo ni nedelju dana od kako je izdata ploča, a Končiti je već na konferenciji za štampu predata platinasta ploča.

- To je neverovatno - rekla je pevačica, začuđenja, jer nije navikla na pobede i na veliki uspehe.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Autobiografija Vurstove je objavljena na šest jezika, iako ona nije verovala da kao osoba sa tek 26 godina života može da piše memoare. Izdavač je, međutim, bio uporan da izda knjigu pod nazivom "Ja, Končita", a prema njenim rečima nedostaju još samo španska i ruska verzija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    21. maj 2015 | 22:29

    Ma Putin car, nema ga boljeg!

  • Krim2

    22. maj 2015 | 08:54

    Boze ljepote i uzora za zdravu SVETSKU CIVILIZACIJU , evo cime se BOLESNA ZAPADNE CIVILIZACIJA PONOSI, SVE STO JE NORMALNO I STO JE PO BOZIJIM ZAKONIMA ZAPADNOJ CIVILIZACI TO NIJE PO VOLJI,, SVE STO JE OD BOGA NORMALNO ONI SU KLONIRALI ,,

  • Srbijanka

    22. maj 2015 | 15:58

    Ja sam mislila da je ovo pevac obucen u zensku garderobu.Ne znam zasto ga oslovljavate u zenskom rodu ?A sto se tice Putina boli njega uvo za takve nakaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA