BOJANA JE NOVA KONČITA: Englezi oduševljeni srpskom pevačicom! (FOTO) (VIDEO)

- Obe su došle ne kao favoriti, već kao zvezde u razvoju koje hoće da iznenade - napisao je britanski list

  • 33
Austrija, Beč, Evrosong , Bojana Stamenov i Končita Vurst i Marija Šerifović Printskrin: RTS1

Britanski list "Independent" uporedio je Bojanu Stamenov, srpsku predstavnicu na Evrosongu u Beču, sa prošlogodišnjom pobednicom Končitom Vurst

AUSTRIJSKI MEDIJI ODUŠEVLJENI BOJANOM: Srbija može da pobedi na Evrosongu (VIDEO)

Bojana, uoči polufinala, nije bila među favoritima, međutim, posle nastupa u utorak, dobila je mnogobrojne pohvale i popela se među prvih 10 na listi. Britanski list "Independent" je pohvalio našu pevačicu i uporedio je sa prošlogodišnjom pobednicom, predstavnicom Austrije, Končitom Vurst.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

BOJANA U VRHU EVROSONGA! Tako kažu Jutjub pregledi (VIDEO)

- Bojana Stamenov možda nije graciozna i definitivno nema bradu, ali, srpska predstavnica na Evrosongu 2015. mogla bi da bude nova Končita Vurst. Njima dvema je isti tekstopisac napisao pesmu. Obe su došle ne kao favoriti, već kao zvezde u razvoju koje hoće da iznenade ove koji su puni samopouzdanja i sigurni da će pobediti - napisao je britanski list.

Foto: Tanjug/AP/Ronald Zak Foto: Tanjug/AP/Ronald Zak

"Independent" je ovako opisao nastup naše pevačice:

- Kada je Bojana kročila na binu, svi su pričali o nastupima Rusije, Estonije i Moldavije. Počela je da peva strofu  "In a shadowy world lived a dazzling girl" ("U mračnom svetu živela je blistava devojka") obučena kao Diznijeva princeza sa ponašanjem poput Ejmi Vajnhaus, činilo se kao da srpska predstavnica počinje sa uobičajnom baladom.

Englezi, međutim, ovako nastavljaju:

- Stamenov je onda zaurlala do kraja pesme. Publika u Beču je oduševljano podigla zastave uvis, a žiri je odmah istakao da Srbija može da planira evrovizijsku subotu - napisao je list Independent.

(Telegraf.rs/Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    21. maj 2015 | 16:45

    Delovalo je obicno i nista spektakularno.Medjutim kada je pocela dapeva desio se preokret i... vrh nase divne Bojane. Bravo i do pobede.

  • Marko

    21. maj 2015 | 16:42

    Kad sam prvi put čuo našu pesmu negde u martu mislio sam da ćemo zauzeti mesto od 10.-15. Onda sam video kladionice (31.mesto za Srbiju) i nisam se nadao ni finalu. Ali kada sam video ovaj svetski nastup, znao sam da pobeđujemo. Tome se i nadam u subotu. Sve najbolje Bojana i timu. Posao su odradili fenomenalno i u finalu će takođe. Preostaje samo da sačekamo do subote i da vidimo.

  • Moderna devojcica

    21. maj 2015 | 20:27

    Nije bitno sta ce reci Evropljani, ti si za mene pravi pobednik! Tvoj tim I ti pricate pricu dok pevas, a oni igraju. Saljes poruku milionima razlicitih I drugacijih. Ne, ne treba da se stidimo. Treba da budemo ono sto jesmo I da pokazemo svoju dusu kakva god ona bila. Hvala ti sto se najezim od prve do poslednje reci tvoje pesme, hvala za osmeh, hrabrost I emociju. Hvala sto si razlicita, hvala sto si nasa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA