LEJDI GAGA SE PROVODILA U STRIPTIZ KLUBU: Nećete verovati koliko je novca dala striptizeti (FOTO)

- Iako je oko nje bilo obezbeđenje, to je nije sprečilo da se odlično provede - rekao je izvor koji je bio na istom mestu na kome je bila i pevačica

  • 7

Američka pevačica Lejdi Gaga već neko vreme se nalazi u Beogradu, a svoju prvu noć u srpskoj prestonici provela je ni manje, ni više, nego u striptiz baru. Kako pišu listovi "Alo!" i "Informer", muzička zvezda i njen izabranik Tejlor Kini prvo su posetili jedan restoran, gde su večerali.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kada su završili, krenuli su na novo mesto. Tačnije u striptiz bar. Lejdi Gaga je bila odličnog raspoloženja, a navodno je striptizetama ostavila blizu 2.000 evra.

- Lejdi Gaga je veoma raspoložena u jedan striptiz bar u Beogradu. Uopšte se nije ponašala kao zvezda, već se ponašala kao i svaka devojka kada izađe. Uopšte nije imala neke posebne uslove, a celo veče je pila viski. Iako je oko nje bilo obezbeđenje, to je nije sprečilo da se odlično provede. U separeu u kome je bila smeštena igrala je sa devojkama koje rade u tom striptiz baru, a u jednom trenutku je izvadila novac i častila ih. Ne znam koliko im je novca dala a čini mi se da je bilo oko 2.000 evra. Iz kluba je izašla sa osmehom na licu, što očigledno znači da se dobro provela - rekao je za "Alo!" izvor koji je bio na licu mesta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako navodi "Informer", pevačica i njen verenik otišli su do hotela "Hajat", u kome su odseli tokom svog boravka u našoj zemlji.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer"/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    4. jun 2015 | 10:24

    Bas super sto je prirodna i opustena Prave zvezde su takve Samo oni koji ne vrede dignu nos

  • Kalimero

    4. jun 2015 | 01:41

    Koja carica!Vidi se odmah po njoj da je skroz kul!

  • peki

    4. jun 2015 | 06:47

    ja bih joj igrao i stripovao za 1000 e(a moze i za manje)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA