VRELA BUGARKA PROTIV TRI SEKSI CICE: Ovaj duel lepotica je gledaoce ostavio bez teksta! (VIDEO)

Gabrijela Pejčev se za plasman u polufinale borila u grupi sa Lejlom Zahirović, Tijanom Cogoljević i Bojanom Golubović

  • 10

Atraktivna Gabrijela Pejčev je u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezda" naletela na žestoku konkurenciju, i morala je da se bori sa još tri zanosne pevačice, Bojanom Golubović, Tijanom Cogoljević i Lejlom Zahirović.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Gabrijela, koja je rođena u Dimitrovgradu, je otpevala numeru "Sama" i po oceni žirija nije bila toliko dobra kao u prethodnim emisijama, a Ceca je konstatovala da je Pejčeva izabrala pesmu koja joj ne leži.

Zatim su sve takmičarke iz ove grupe pevale istu numeru, a ovoga puta je to bio Cecin hit "Crveno".

Direktan plasman u naredni krug je izborila Bojana Golubović, ispala je Tijana Cogoljević, a Gabrijela i Lejla će na kraju emisije u međusobnom duelu odlučiti koja ide dalje.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cudno

    6. jun 2015 | 23:01

    Jesam ja jedina kojoj ova Bugarka nije nista posebno? Tica mi je npr. lepsa od nje. Za pocetak...

  • da

    6. jun 2015 | 23:55

    Jeste ona zgodna, seksipilna sve to stoji, ali u pevanju nije nista posebna, puno bolje mi Tijana pjeva od nje i nestomi je draza, a Lejla takodje isto puno bolje pjeva ali se bojim da ce njoj dati prednost samo zbog fizickog izgleda sto to me jako iritira jer kao ne moras dobro da pjevas trebas da imas ono nesto, a npr Jk ima ono nesto ali ne pjeva dobro ali je svi prozivaju zbog loseg pjevanja

  • ...

    7. jun 2015 | 09:27

    Nisam pratilac ovih mjuzikla ni na pinku ni na prvoj al juče keva gleda i prodjem ajde reko da vidim tu bugarku, ja ljudi ne znam kako je ona pevala prije al od njih 4 Lejla i ona druga su bile dobre ali bugarka, pa brale bolje peva prosečan čovek na cesti. .iskreno devojka je bez veze ništa posebno ,a juče kako je pevala prosto mene bilo stid..ujedno nju dobro neko štiti i gura dok se samo o njoj i piše stalno.. izgleda već namjestaljka se nadzire

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA