HIT DANA: Pogledajte kako Stanija zateže guzu! (VIDEO)

Seksi starleta objavila Jutjub video na kojem se vidi kako u teretani vežba, stiče kondiciju i oblikuje svoj najjači TV adut - guzu

  • 8

Stanija Dobrojević, najviralnija srpska starleta treba da zahvali genetici na zavidnoj liniji, ali i ličnom treneru, jogi i kardio treninzima.

Seksi Survajverka pre ulaska u rijaliti šou provela je sate i sate u teretani, vežbajući, stičući kondiciju i zatežući svoj najjači TV adut - guzu. Uz nju je neprestano bio lični trener, koji je i napravio ovaj video-snimak.

- Praktikujem jogu i kardio treninge kako bih održala liniju, a imam i trenera. O izgledu se mora razmišljati na ozbiljan način, pogotovo kada ste javna osoba, rekla je Stanija komentarišući svoje snimke iz teretane.

Starleta je na Kostariki pokazala kako vešto praktikuje jogu, a nakon šoua se skinula i za srpsko izdanje Plejboja, pokazavši da su se vežbe  i izgladnjivanje u Survajveru lepo odrazili na njeno savršeno oblikovano telo.

(U.J./RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FITNES

    12. april 2012 | 12:31

    kako nepravilno radi sklekove :) ma nek je nam je ona ziva i zdrava i uz brdo brza, iako je njbolja srpska drolja,pardon ,starleta :)

  • slobodan

    12. april 2012 | 12:37

    A crnchuga trener. Kako li je tek zateze posle treninga. :D

  • kamenica

    12. april 2012 | 20:20

    jel mozete vi iz telegrafa da objasnite nama GLUPOM narodu sta znaci rec starleta,cime se te devojke bave.mi jadni nemamo pojma pa nam obajsnite cime je to ova starleta stanija zasluzila da svaki dan pisete o njoj.pa ona namerno i objavljuje da bi skrenula paznju jer nema kako drugacije dok je oper ne ubace u neku farmu,vip veliki brat,jer pazi molim te ona je sad poznata a zna se kako ce doci i do toga.kafica pa onda jedno lagano zatezaaaanjeeee guzzeeeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA