Isidora Bjelica prodaje 3.000 retkih knjiga da bi platila lečenje od raka

- Ako sada, kada sam na ivici potpunog izlečenja, ne odem na tu insulinsku hemoterapiju, sve će se vratiti - kaže književnica

  • 19

Da bi platila neophodno lečenje od raka u inostranstvu, književnica Isidora Bjelica je objavila da hitno prodaje svoje najveće blago - kolekciju u kojoj se nalazi oko 3.000 retkih knjiga.

- Ako sada, kada sam na ivici potpunog izlečenja, ne odem na tu insulinsku hemoterapiju, sve će se vratiti... U Srbiji više ne mogu da primam terapiju jer imam jezive alergije i intoksikacije. Na korak sam da se skroz izvučem, pa prosto moram naći način za ovo kratko vreme. Već smo prodali deo biblioteke, ostalo ćemo preko antikvara probati, ali to neće biti dovoljno za ukupne troškove - priča Isidora kojoj je svaka vrsta pomoći dobrodošla.

Foto: TV Kopernikus Foto: TV Kopernikus

- Rezultat skenera mi je sada dobar, sve se povuklo. Kada bih sada mogla da odem na tu terapiju sa manjim dozama u Švajcarskoj, imala bih šansu da se izvučem i da te mikročestice kancera budu ubijene - navodi Bjelica kojoj su pre dve godine, zbog opake bolesti, izvađeni materica, jajnici i trbušna maramica.

- Pobedila sam taj užas dva puta, pobediću i treći. Ako bude trebalo, pobediću i 50. put. Neće me taj užas odvojiti od moje dece - zaključila je književnica.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiddo

    13. jun 2015 | 14:39

    Koga je briga, bitno da se ima para za klosare i kurve koje nedeljno uzimaju nestvarne sume novca za ucesce u ruglo od rijalitija, a to sto ovakvi ljudi i jos mnogi drugi anonimni umiru...koga je briga???

  • Draksi

    13. jun 2015 | 13:46

    Svaka čast na hrabrosti!

  • S&M

    13. jun 2015 | 13:38

    Samo napred,hrabra zeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA