"Judas Priest" i "Toto" prebačeni u "Kombank Arenu"! (VIDEO)

Koncerti u sklopu "Calling" festivala premeštaju se sa Ušća zbog najave kiše, ali i zbog komfora publike

  • 0

Koncerti grupa "Judas Priest" i "Toto" u sklopu "Calling Festivala", koji će biti održani 29. i 30. juna u Beogradu, prebačeni su sa Ušća u Kombank Arenu

Foto: Promo Foto: Promo

Za ovakvu odluku, kako se navodi u saopštenju, postoje dva razloga:

"Prvi i osnovni je što dugoročna vremenska prognoza za Beograd najavljuje konstantne kiše do kraja ovog meseca, što rapidno utiče na neodlučnost publike. Razlog broj dva je što se u međuvremenu javio veliki broj fanova koji traže mesta za sedenje na oba koncerta, što nismo bili u mogućnosti da ostvarimo na Ušću. Stoga smo u dogovoru sa menidžmentom sve tri grupe - "Judas Priest"/ "Helloween" i "Toto" rešili da zbog apela i komfora publike prebacimo koncerte u "Kombank arenu".

Printskrin: Youtube/Eagle Rock Printskrin: Youtube/Eagle Rock

U saopštenju se dalje navodi:

"Kupljene ulaznice za koncert grupe "Toto" za kategorije Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. One se još uvek mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima. U prodaji je nova kategorija ulaznica - TRIBINA (SEDENJE) po ceni od 3.400 dinara. Za "Toto" su rasprodate VIP ulaznice".

Evo i detalja vezano za "Judas Priest":

- Kupljene ulaznice za koncert "Judas Priest" & "Helloween" za Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Fanovi koji su kupili "Golden parter" mogu ih zameniti za sedenje i dobiti nazad 500 dinara na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice. U prodaji su i ulaznice za TRIBINU (SEDENJE) po ceni od 3.400,00 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima ili putem www.eventim.rs, kao i na blagajnama Kombank Arene.

Podsetimo, prvobitno je bilo predviđeno da "Judast Priest" i "Toto" zasviraju na Kalemegdanu. Treća ("Kombank Arena") će, nadamo se, zaista biti sreća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA