VIVA VOX u Nišu na Banovini 4.jula!

Prvi samostalni koncert poznatog hora u Nišu 4.jula u Dvorištu Univerziteta!

  • 0

Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, VIVA VOX će održati prvi samostalni koncert u Nišu u subotu, 4.jula u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21h.

U godini jubileja, kada VIVA VOX slavi deset godina rada, nakon mnoštva koncerata i nedavno pune beogradske Arene, publika na jugu Srbije će konačno imati priliku da uživa u celovečernjem nastupu ovog jedinstvenog hora, koji će promovisati i svoj prvi album (jednostavno nazvan po imenu hora), koji je početkom maja izašao za Mascom Records iz Beograda.

Vest o niškom koncertu danas je objavljena i na oficijelnom sajtu i Facebook strani hora Viva Vox:

“Nakon divnog prijema na prošlogodišnjem Nišville Jazz festivalu, ovog leta se vraćamo u Niš i najavljujemo samostalan koncert 4. jula u dvorištu Univerziteta (zgrada Banovine)! Nišlije, pripremite se za novi repretroar, nove koreografije i šou koji pravo iz Kombank Arene donosimo u vaš grad! Konačno, naš dugo očekivani samostalni koncert u Nišu! Nišlije, vidimo se 4. jula u dvorištu Univerziteta (Banovina).”

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima biće objavljena uskoro.

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA