OD KELTA DO BLAŽE: Ovako ćete se mesec dana na Adi zagrevati za Beer Fest! (FOTO)

Kao zagrevanje za čuveni festival sjajno će poslužiti i "Vampiri", "Dža ili bu", DLM, "Ničim izazvan", "Artan Lili" i mnogi drugi poznati bendovi

  • 0

Proslava organizovana povodom nagrade "Najbolje iz Srbije" koju je Belgrade Beer Fest dobio u kategoriji "Najbolja manifestacija u funkciji promocije Srbije" za 2014. godinu, održana je u sali "Amerikana" Doma omladine Beograda, a tom prilikom obelodanjen je detaljan program "Beer Gardena" na Adi Ciganliji. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

BEER GARDEN NA ADI CIGANLIJI: Zagrevajte se mesec dana za "Beer Fest!"! (FOTO)

U pitanju je svojevrsno zagrevanje za "Beer Fest" koji je, podsetimo, ove godine na programu od 19. do 23. avgusta. "Beer Garden" će na makiškoj strani Ade Ciganlije biti otvoren 10. jula, i potrajaće više od mesec dana, tačnije, do 12. avgusta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za početak će u "Beer Gardenu"  zasvirati "Orthodox Celts", a za kraj - "Inspektor Blaža i Kljunovi". Petkom, subotom i nedeljom, zabava će počinjati ranije, pošto će od 18 do 20 časova biti organizovan matine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Evo julskog programa koji nudi posebnu poslasticu poslednjeg dana u mesecu - koncert grupe "Vampiri":

Foto: Promo Foto: Promo

Zabava će i u avgustu na Adi biti sjajna:

Foto: Promo Foto: Promo

Proslavi u Domu omladine prisustvovali su brojni muzičari poput Đuleta ("Van Gog"), Vlade Džeta, Gvozdena ("Kristali"), Ere ("Vampiri") i drugih, a zasvirala je sve popularnija grupa "Ničim izazvan" koja će nastupiti i na Adi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA