BEER GARDEN NA ADI CIGANLIJI: Zagrevajte se mesec dana za "Beer Fest!"! (FOTO)

"Beer Garden" će od 10. jula do 12. avgusta biti najveći pab na otvorenom u Srbiji

  • 0

Beogradska kulturna mreža, u cilju promocije "Belgrade Beer Festa" i privlačenja većeg broja turista u srpsku prestonicu, ove godine će po prvi put organizovati manifestaciju pod nazivom "Beer Garden", u periodu od 10. jula do 12. avgusta na Adi Ciganliji (Makiška strana).

"Beogradsko more" će u jeku turističke sezone postati centar dešavanja u gradu, jer će "Beer Garden" biti najveći pab na otvorenom u Srbiji sa neverovatnom ponudom! Preko 150 vrsta piva služiće se u prelepom prirodnom ambijentu.

Sa velikim izborom različitih pivskih stilova, koji obuhvata kombinaciju engleskih Ale piva, Belgijskih Blonde, Nemačkih Hefewaizen i klasičnih Lagera, "Beer Garden" će predstavljati pravi raj za pivske sladokusce. Posebnu čar ovom pivskom događaju daće i prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg "craft" pokreta pivarstva.

Različitost ukusa, tekstura, aroma i boja koje definišu "craft" piva u kombinaciji sa domaćim omiljenim brendovima i vrhunskim industrijskim "ječmenim napicima" iz 40 zemalja širom sveta, donose nam preko 150 pivskih brendova i najveći šank točenih piva u regionu.

Foto: Foter/Flickr/Phil Dragash, Free Grunge Textures , FreeDigitalPhotos Foto: Foter/Flickr/Phil Dragash, Free Grunge Textures , FreeDigitalPhotos

"Beer Fest" je dokazao da uz pivo najbolje ide muzika, i zato će posetioci "Beer Gardena" svake večeri uživati u besplatnim koncertima. U toku dana, "Beer Garden" će biti mesto za beg iz letnje vreve i uživanje u prirodi sa prijateljima i porodicom, uz pivo i hranu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Belgrade Beer Fest" i manifestacija "Beer Garden" se realizuju uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda i JP "Ada Ciganlija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA