TOP 10: Bondove devojke - nekad i sad (FOTO)

Telegraf predstavlja kako danas izgledaju nekadašnji seks simboli iz serijala filmova o tajnom agentu 007

  • 0

Bondove devojke  nekada su žarile i palile svojom pojavom. Međutim, vreme, a ponegde i plastične operacije učinili su svoje, tako seksi glumice više gotovo i da ne liče na sebe.

Predstavljamo Vam nekadašnje Bondove devojke, gde su, šta rade i kako izgledaju danas:

Ursula Andres - Hani Rajder ("Doktor No" - 1962):

Atratkivna švajcarska glumica izazvala je pravu pometnju kada se pojavila u prvom filmskom ostvarenju o agentu 007, pod nazivom "Doktor No". Tada je plenila lepotom i bila je pravi seks simbol. Sećamo je se u čuvenoj sceni sa kupaćim kostimom. U privatnom životu, imala je afere sa kolegama Marlonom Brandom i Džejmsom Dinom. Ursula sada ima 76 godina, udata je za režisera Džona Dereka.

Danijela Bjanki - Tatjana Romanova ("Iz Rusije s ljubavlju" - 1963):

Italijanska glumica bila je naredna Bondova devojka u filmu "Iz Rusije s ljubavlju", gde je tumačila ulogu fatalnog ruskog agenta Tatjane Romanove. Pre glume bila je Mis Rima i prva pratilja Mis sveta. Danijela sada ima 70 godina i udata je za bogatog đenovskog brodovlasnika.

Onor Blekmen - Pusi Galor ("Goldfinger" - 1964)

Ova engleska glumica čuvena je po ulozi Pusi Galor (pilot malih aviona) u trećem filmu o Džejmsu Bondu, gde je ostavila velik trag. Blekmenova je takođe poznata po seriji "Osvetnici". Danas ima 86 godina i politički je angažovana kao član Libeberalno demokratske stranke.

Dajana Rig - Trejsi Di Vićenco ("U tajnoj službi njenog veličanstva" - 1969):

Dajana Rig pojavila se u šestom nastavku čuvenog serijala o Džejmu Bondu. U filmu "U tajnoj službi njenog veličanstva", engleska lepotica  je nesuđena supruga agenta 007, koju ubijaju na kraju filma. Dajana Rig glumila je u čuvenoj seriji "Osvetnici" kao Ema Pil. Poslednji film snimila je 2006. godine.

Kerolin Monro - Naomi ("Špijun koji me je voleo" - 1977)

Kerolin Monro igrala je Naomi, pilota helikoptera koja je imala zadatak da ubije Džejmsa Bonda. Iako je njena uloga bila epizodna, atraktivna glumica je svojim stasom prikupila simpatije kritičara. Osim ovog Bondovog serijala, Monroova je glumila u mnogobrojnim horor i akcionim filmovima. Danas ima 63 godine i još je aktivna glumica.

Lana Vud - Plenti O’Tul ("Dijamati su večni" - 1971)

Sestra čuvene američke glumice Natali Vud pojavila se u sedmom delu filma o agentu Bondu u ulozi Plenti O’Tul. Fatalna crnka je privukla pažnju u sceni sa kazinom. Za ovu ulogu Plenti O’Tul preporučilo je slikanje za Plejboj iste godine kada je snimljen film "Dijamati su večni". Lana Vud ima 66 godina i uspešan je producent.

Lois Čajls - Holi Gudhed ("Operacija Svemir" - 1979)

Lois Čajls bila je partnerka Rodžeru Muru u "Operaciji Svemir" pod imenom Holi Gudhed. Ona je bila agent CIA i putovala je zajedno sa agentom 007 u svemirsku stanicu Drakso. Popularnost u Bondovom filmu doneo joj je ulogu u sapunici "Dalas", koja je bila popularna tokom osamdesetih godina prošlog veka. Lois ima 64 godine, a zanimljivo da je 2005. glumila, režirala i pisala scenario za dve epizode "Istražitelji iz Las Vegasa".

Klodin Auger - Domino Derval ("Operacija grom" - 1965)

Atraktivna francuska glumica tumačila je ulogu Domine Derval, ljubavnicu Bondovog najvećeg neprijatelja Larga u filmu "Operacija grom". Nju na kraju spašava agent 007. Augerova je nekada bila Mis Francuske. Posle filma "Operacija grom" glumila je u brojnim italijanskim i francuskim filmovima. Sada joj je 70 godina.

Keri Louvel - Pem Buvije ( "Dozvola za ubistvo" - 1989)

Američka glumica pravila je društvo Timoti Daltonu u još jednom Bondovom serijalu "Dozvola za ubistvo", u ulozi fatalne Pem Buvije. Louvela, koja ima 51. godinu, se posle udala za Ričarda Gira. To je bio njen treći brak.

Karol Buke - Melina Hevlok ("Samo za tvoje oči" - 1981)

Bukeova je posle neuspešne audicije za film "Operacija svemir" dobila ulogu Meline Hevlok, koja ju je kasnije proslavila. Posle Bondovog filma, ova 54-godišnja glumica pojavila se u brojnim francuskim filmovima.

(V. Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA