Milena Ćeranić: Srećna sam što mi je brat na slobodi!

Verovala sam u svog brata Marka i bila uz njega. I kao što sam rekla, priveden je samo zbog informativnog razgovora - rekla je Ćeranićeva

  • 0

Milena Ćeranić može konačno da odahne. Srpska pevačica se oglasila povodom hapšenja Marka Gročića, brata po majci zbog pljačke koja se desila prošle godine, kada je presretnuto vozilo za transport novca i ukradeno 850 hiljada evra.

- Nisam htela ništa da pričam povodom toga, naravno da nije lako, ali ispostavilo se ono što sam i mislila da će se ispostaviti, i ono što sam i mislila da će biti. Od početka sam verovala u svog brata i bila uz njega. I kao što sam rekla, priveden je samo zbog informativnog razgovora. Sada je na slobodi. Jako sam srećna zbog toga toga, kao i cela moja porodica - rekla je Milena Ćeranić za "Skandal".

Popularna pevačica je zbog ovog događaja upala u depresiju. Ranije, Ćeranićevu je ošamario vlasnik jednog kluba zato što nije znala tekst pesme.

(izvor: Skandal)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA