Ponovno istraživanje uzroka smrti Britani Marfi

Otac nesrećno preminule glumice zahteva novu istragu o smrti njegove ćerke

  • 0

Otac  glumice Britani Marfi, koja je nesrećno preminula decembra 2009. godine, podneo je zahtev za obnavljanje istrage o smrti njegove mezimice. On želi da se na osnovu njenog pramena kose uradi dodatna toksikološka analiza.

Autopsija nakon smrti mlade glumice je pokazala da je umrla od zapaljenja pluća, anemije i prekomerne doze lekova. Pet meseci kasnije, preminuo je i njen suprug, Sajmon Monjak, takođe od upale pluća i malokrvnosti.

Roditelji, Anđelo i Šeron Marfi, veruju da je uzrok njihove smrti toksična plesan koja je bila prisutna u njihovoj kući.

- Iako su prošle 2 godine od smrti moje kćerke, toksikološke analize još uvek nisu završene. Nadležni iz policije u Los Anđelesu su priznali da ti testovi nisu urađeni, i odbili su da ih pokrenu. U ovom trenutku, zamolio bih da mi sud dozvoli da se umešam i da priložim uzroke koji su testirani nezavisno od istrage. Kosa i tkivo moje ćerke su u procesu propadanja, ali sam ja finansirao njihovo čuvanje, kako bi kasnije mogli biti ispitani. Neću se smiriti dok smrt moje ćerke ne bude istražena do kraja. Njen slučaj zaslužuje više od površne istrage - izjavio je otac preminule glumice.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA