CECA: Pesmu "Đurđevdan" sam posvetila našim zlatnim vaterpolistima (VIDEO)

- Čestitala sam i Hrvatima srebro, ali neka izvine, mi smo šampioni - rekla je pevačica

  • 12

Pevačica Ceca Ražnatović imala je još uspešan nastup u Budvi, a u ovom crnogorskom gradu čestiala je srpskim vaterpolistima osvajanje prvog zmesta na Svetskom prvenstvu u Kazanju, gde su "delfini" savladali selekciju Hrvatske rezultatom 11:4.

- Pesmu "Đurđevdan" posvetila sam našim zlatnim "delfinima". Čestitala sam i Hrvatima srebro, ali neka izvine, mi smo šampioni - naglasila je pevačica za "Kurir".

Inače, Ceca je sprskim vaterpolistima čestitala i na Tviteru.

Poslušajte kako Ceca peva pesmu "Đurđevdan":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    11. avgust 2015 | 09:24

    Da neces ti mozda da im posvetis? Sta ima lose u tome? Sportisti je obozavaju, a ona ima tu moc da na najlepsi nacin nekome cestita i posveti pesmu. Jel ti je krivo? Vidim da jeste. Nas ni pobeda, ni ono nesto lepo, ocigledno, ne moze solidarisati. Mi sve "najbolje" znamo i svemu nadjemo razlog za raspravu i neslogu. Zasto ovaj, a ne onaj, zasto ona, a ne ona.Zar je toliko tesko napisati "Lepo gest od nje" pa makar je uopste ne voleo?

  • STELLA ROSSA

    11. avgust 2015 | 09:32

    Jel moze Veljko da otpeva?

  • Mojner

    11. avgust 2015 | 08:47

    Pa kad je Brega pisao pesmu, nekako mi se ne čini da je slavljenička za šampione, ali ajde jedna je Ceca pa neka peva šta joj srce želi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA