Pink: Predizborne emisije i reklame u TOP 20 najgledanijih!

Plaćene političke reklame i iznajmljeni termini za predizborne emisije nalaze se među 20 najgledanijih emisija svih televizija, navode s Pinka

  • 2

Predizborni program ipak ostvaruje vhunsku gledanost, posebno na Televiziji Pink. Ove srede ružičasti su ponovo imali vrhunsku gledanost, a posebno je zanimljivo da, osim komercijalnih emisija, veliki rejting na ružičastoj televiziji postiže čak i predizborni plaćeni program.

- Plaćene reklame i iznajmljeni termini za plaćene predizborne emisije nalaze se među 20 najgledanijih emisija svih televizija, navode s Pinka, dodajući da su, prema istraživanjima agencije AGB Nilsen risrč juče ostvarili veliku dominaciju u odnosu na komercijalne konkurente:

- Juče je sa udelom od 21% naš program ponovo bio ubedljivo najgledaniji od svih komercijalnih emitera (Prva 14%, B92 7%, Happy 3%, Avala 3%). Rezultati piplmetarskog istraživanja agencije AGB Nielsen govore da je naš program najgledaniji i u target grupi 18 do 49 godina, kao i u zasebnim grupama: muškarci, žene, urbana i ruralna publika. U Beogradu, kao i u ostatku Srbije posebno. Ove srede milionski auditorijum privukli su sledeći programi: Serija "Mala nevesta", "48 sati svadba", "Bračni sudija", "Nacionalni dnevnik" i serija "Ljubav i osveta", navodi PR služba Pinka.

(U. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    19. april 2012 | 13:51

    zalosno u kakvoj zemlji zivimo, Mitrovicu, kad mislis da ipslatis radnicima novembarske i decembarske zarade ??? sram te bilo

  • moi

    19. april 2012 | 13:41

    ko normalan moze uopste da gleda tu tzv televiziju??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA