KRVAVI SURVAJVER: Jelena brutalno pretukla Miu!

Jelena Maćić: Nisam je tukla, tuča je za glupane, a ja sam previše pametna za tako nešto!

  • 1

Ovogodišnji Survajver obiluje izlivima ljubavi, ali i mržnje. Ukoliko je verovati izvorima "Kurira" na Kostariki došlo je do krvavog okršaja srpske šminkerke Jelene Maćić i hrvatske glumice Mie Begović.

Jelena nije mogla da izdrži provokacije hrvatske glumice, pa je fizički nasrnula na nju. Preciznije, ubila ju je od batina, otkriva izvor "Kurira" blizak produkcijskoj kući koja realizuje rijaliti "Survajver".

- Danima je Jelena pokušavala da kontroliše situaciju, ali je naposletku izgubila živce. Prvo je s Miom ušla u verbalni konflikt, a zatim i u fizički sukob - otkriva naš sagovornik.

On otkriva i deo sočnog prepucavanja koje se čulo pre nego što su počele da sevaju pesnice.

- Pun mi te, bre, ku.ac, isfrustrirana babetino! Sad ću da ti pokažem gde ti je mesto - siktala je Maćićka, unoseći se Begovićki u lice.

- Hajde, baš da vidim šta možeš - izazivala je Mia.

Jelena je skočila i ščepala je za kosu. Mia je počela da je grebe svuda po telu, pokušavajući da se odbrani. Jelena je onako besna nasrnula na nju, pesnicama je udarajući kao da je Tajson. Raskrvavljena Mia nije mogla da se odbrani.

Od težih posledica glumicu su spasli ostali takmičari, uspevši da na jedvite jade odvedu Maćićku u stranu.

Jeleni je nešto kasnije iz produkcije saopšteno da će biti sankcionisana, a u njenu odbranu stali su skoro svi "robinzoni", tvrdeći da je bila izazvana.

Jelena Maćić demantuje ovu informaciju:

- Previše sam ja pametna za tako nešto. Fizičke okršaje prepuštam drugima iako znam da će mnogima biti žao, ali vest nije tačna - rekla je Jelena za "Pulsonline" i dodala da je sve i svašta ali glupa nije: - Tuča je za glupe ljude, sa te strane sam iznenađena da neko može da pomisli tako nešto. Jer, budimo realni, mogu ja da budem i šašava i luda i naivna, negativna i besna, ali glupa? To ne.

(A. V. / Kurir/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA