BEER FEST, ČETVRTI DAN: 120.000 ljudi konačno đuskalo na suvom Ušću! Zagrevanje uz "Galiju", igranka uz "Orthodox Celts" i ludnica uz trubače! (FOTO)

Popunjeni festivalski prostor više nije blatnjav, a među ljubiteljima piva bio je i gradonačelnik Beograda Siniša Mali

  • 2

Četvrto, udarno veče trinaestog "Beer Festa" na kojem nije bilo kiše i blata, pored dobre muzike i velikog izbora piva, obeležila je i rekordna poseta od 120.000 ljudi.

Konačno na suvom Ušću, ljubitelji piva uživali su uz "Vampire", "Galiju", "Orthodox Celts", "Kraak & Smaak", Davorina Bogovića i Dejana Petrovića i "Big Band". Tek ponegde je bilo blata, ali apsolutno zanemarljivo u odnosu na prethodne dane, kada je obuća svima bila - iste boje.

BEER FEST, DAN TREĆI: Blatnjava žurka na Ušću uz "Kristale", sjajni "Kerber" oterao kišu (FOTO)

Druženje sa publikom započeo je rok bend "Dingospo Dali", potom su u dobrom ritmu nastavili "Vampiri", a zatim i "Galija".

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

"Galija" je napravila pravi rok spektakl i zagrejala masu, a u sjajnom provodu subotnje večeri svi ljubitelji piva uživali su pevajući hitove Neše i Galije: "Burna pijana noć", "Čuvam ti mesto pored prozora", a onda je pesma "Da me nisi" potpuno oduševila publiku.

BIR FEST, PRVI DAN: Fantastična "Riblja Čorba" rasterala kišu i oblake (FOTO) (VIDEO)

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Na kraju je usledio lagani blok uz sjajne balade "Dodirni me" i "Ti se nikad nisi pitala"; "Skadarska" za završnicu, a neizostavna je bila i čuvena "Digni ruku".

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Festivalski prostor na Ušću bio je popunjen, pa čak i na mestima na kojima je sinoć zbog blata, uz svu dobru volju, bilo nemoguće stajati.

BEER FEST, DAN DRUGI: Ogromne gužve na Ušću, ovacije za Rundeka, "Bad Copy" razmrdao publiku (FOTO)

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

U publici se večeras nisu mogli videti kišobrani ni kabanice, a iako temperatura nije bila baš letnja, najhrabriji su na 16 stepeni šetali u majicama kratkih rukava. Negde su zalutale i gumene čizme, ali ove večeri isključivo kao modni detalj, a ne kao sredstvo za odbranu od blata.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Nakon dobrog starog roka uz "Galiju", usledio je blok elektronske muzike sa impresivnog belog štanda uz holandski trio "Kraak & Smaak".

BEER FEST NA BIS: Festival piva i u ponedeljak (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Spektakularne laserske projekcije koje su pratile nastup doprinele su atmosferi, a trio je završio svoj blok pozdravivši publiku rečima:

- Thank you, Belgrade, hope to see you soon. Have a great time, we love you.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Prava euforija je nastala kada je na binu izašla beogradska grupa "Orthodox Celts", koja već tradicionalno zabavlja publiku na "Beer Festu".

- Dobro veče, čujem da ste samo nas čekali - poručio je frontmen grupe Aca Seltik.

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

Odmah je započela igranka na Ušću uz veseli irski melos sa rok elementima, a onda se Aca ponovo obratio publici:

- Pričali su da zbog vremena nećete biti ovde, pričali su svašta, ali jedno je sigurno, mi smo vaši i vi ste naši. Zbog vas ćemo uvek biti ovde.

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

Oduševljen podatkom da na Ušću uživa 120.000 ljudi, poručio je svima:

- Budite ponosni na to što imamo, jer mi smo ponosni na vas.

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

Žurka se potom nastavila uz legendarnog "Prljavca" Davorina Bogovića, koji je sa bendom prvi put nastupio na ovom festivalu, a za sam kraj večeri publiku su uz zvuke domaće trube pozdravili sjajni Dejan Petrović i njegov orkestar "Big Band".

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

"Beer Fest" večeras je posetio i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je u društvu prijatelja i saradnika uživao u nastupu grupe "Galija", saopšteno je iz pres službe festivala.

Foto: Promo Foto: Promo

Podsećamo, spektakularna završnica festivala biće u ponedeljak, 24. avgusta, kada će nastupiti "Zemlja gruva", "Yu grupa", "Valentino" i drugi.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk popovic

    23. avgust 2015 | 08:21

    Parada pijanstva i u to u centru grada. Sve bi to zabranio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA