TRAŽILI STE, GLEDAJTE! TV rejtinzi ne lažu, evo kako je FARMA razbila konkurenciju! (FOTO)

Na televiziji Pink sinoć je počeo rijaliti šou koji niko ne gleda. Nezvanično. Osim što ga svi gledaju. Zvanično. A zvanični podaci o gledanosti kažu - FARMA je sinoć oduvala konkurenciju. Evo koliki su bili - REJTINZI

  • 7

Na televiziji Pink sinoć je počeo rijaliti šou koji niko ne gleda. Nezvanično. Osim što ga svi gledaju. Zvanično. A zvanični podaci o gledanosti kažu - FARMA je sinoć oduvala konkurenciju, jednako kao i TV Pink ostale TV kanale tokom jučerašnjeg dana. Evo koliki su bili rejtinzi.

Rejting Farma

 

 

- Televizija Pink juce je bila ubedljivo najgledanija TV stanica u Srbiji, kaže za Telegraf Darko Popović, PR ružičaste televizije i dodaje: -  Početak "Farme" opredelio je gledaoce da u ogromnom broju prate naš kanal. U svim ciljnim grupama "Farma" je bila ubedljivo najgledaniji program svih TV stanica. Blizu 40% gledalaca pratilo je sinoć useljenje farmera u Lisović, a sve druge nacionalne TV stanice u to vreme nisu imale zajedno toliki udeo u gledanosti, zaključuje Popović.

U ciframa to izgleda ovako (ukupan šer za gledanost u terminu od 21h do ponoći), prema merenju agencije Nielsen:

1. Pink (FARMA) - 36,31%

Ovde je posebno zanimljivo da su Farmu najviše gledale žene (41,36%), da je gotovo jednako rijaliti bio gledan u ruralnim (38,14%) i urbanim sredinama (35,23%), a posebno je zanimljivo da je u Beogradu Farma bila gledana blizu proseka cele Srbije (36,23%).

2. Prva - 9,14%

Zanimljivo je da je TV Prva (najviše zahvaljujući TV seriji "Sinđelići" i filmu 2Smrtonosno oružje" bila ispred RTS-a.

3. RTS 1 - 8,98%

Noseća emisija na Javnom servisu bila je utakmica Vojvodina - Viktorija Plzen.

4. B92 - 4,99%

Film "Ratnik" je zaslužan za ovaj rezultat.

5. Hepi (Hotel Maldivi) - Oko 4,50%

Rijaliti program "Hotel Maldivi", koji je išao uživo imao je u prvom satu emitovanja rajting 4,7, a u drugom satu 4,32, a pad se nastavio do ponoći.

Foto: Pink Foto: Pink

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cole

    28. avgust 2015 | 16:44

    Kako znaju kad TV gleda muskarac, a kad zena? :)

  • Milica

    28. avgust 2015 | 15:30

    Blago nama ako su nam takve *emisije* najgledanije. Nije ni čudo što devojčica od 12 godina izgleda kao da ima 25 SPONZORKI je sve više

  • milos Pajsijevic

    28. avgust 2015 | 14:01

    Tesko Srbiji i nama sa takvim programima i vedetama koje tamo ucestvuju. Realno i zalosno. U mom okruznjenju niko ne gleda glupe programe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA