Izabrana najlepša devojka u Beogradu! (FOTO)

Titulu "Mis Beograda" ponela je mlada Nina Antić, učenica srednje hemijske škole iz Beograda. Direktno se plasirala u finale izbora za Mis Srbije 2015. i pobedom obezbedila stipendiju na R&B koledžu

  • 17

Na svečanoj ceremoniji održanoj u ponedeljak, 31. avgusta, izabrana je najlepša devojka Beograda, Nina Antić, koja se direktno plasirala u finale Izbora za Mis Srbije 2015.

Izbor za Mis Beograda 2015. je održan na bazenima SC "Olimp" na Zvezdari, a u konkurenciji sa još deset lepotica, mlada Nina Antić iz Beograda osvojila je najviše glasova.

Domaćini manifestacije bili su "Pinkova" TV lica Darko Panović i Maja Manojlović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovo je najlepša devojka u Čačku! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U odličnoj atmosferi kraj bazena muzički sadržaj upotpunili su: Ivana Jordan, Jelena Kostov, finalista "X Faktora" Aleksa Perović, Darija Stanojević , operska diva Ana Petrović i drugi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Izabrana najlepša Šapčanka (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prisutna je bila, naravno, i predsednica kompanije "Miss Yu" Vesna de Vinča, a među zvanicama su se našli i aktuelna Miss Universe Srbije Daša Radosavljević, zatim Saša Plećević, poznatiji kao Dr Filgud i mnogi drugi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Izabrana peta finalistkinja izbora za mis Srbije: Ona je najlepša devojka Srema (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Događaju su prisustvovale brojne javne ličnosti i VIP zvanice, kao i predstavnici medija. Glavni žiri koji je odlučivao o najlepšoj devojci činili su: Vanja Bulić, Sava Grozdanović, Dragan Spasić, Aleksandar Peković, Vesna Knežević, Božidar KalezićBranislav Lečić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prvi izlaz lepotica bio je u raskošnim venčanicama kreatorke Vladanke Celić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako je trema činila svoje, devojke su se na prvom predstavljanju odlično snašle u komunikaciji sa publikom i žirijem, pa su neke već u startu osvojile simpatije i postale favoriti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ubrzo zatim je jedanaest lepotica prošetalo u crvenim kupaćim kostimima i izazvale su punu pažnju prisutnih, kako gostiju, tako i onih koji su se brčkali u bazenu te uživajući u noćnom kupanju pratili manifestaciju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Neke su se odvažile i da skinu providni detalj koji su nosile preko donjeg dela kupaćeg, a neke su samo regularno prošetale ispred žirija, uz neizostavan osmeh.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U završnom, trećem izlazu, lepotice su se predstavile u večernjim haljinama dizajnerke Ivane Đurić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Teško je bilo odlučiti se koja od njih najlepše izgleda u dugoj elegantnoj haljini, budući da su im modeli odlično pristajali. Obzirom da je ovo bilo i završno pojavljivanje pred žirijem, devojke su imale malo veću tremu, ali su je osmehom vešto sakrile.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uži izbor od pet najlepših činile su: Teodora Janković iz Beograda, Milojka Bondžulić sa Zlatibora, Nina Antić iz Beograda, Ana Bundalo iz Beograda i Ivana Janićijević, takođe iz Beograda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za drugu pratilju izabrana je Milojka Bondžulić, koja je ujedno ponela i titulu Mis fotogeničnosti, odlukom novinarskog dela žirija, dok je lenta prve pratilje dodeljena Teodori Janković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Odlukom žirija, titulu Mis Beograda je ponela Nina Antić, koja se direktno plasirala u finalni izbor za Mis Srbije 2015.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pobednica je dobila stipendiju za trogodišnje studije R&B koledža i stipendiju LEKART (jedinstveni edukativni centar u našoj zemlji koji pomaže, pre svega, deci i mladima, ali i svakom čoveku da otkrije sebe i kroz umetnost pronađe put samoostvarenja i sreće).

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovo je u isto vreme i polufinale u okviru zvaničnog izbora Mis Srbije 2015, koje se organizuje pod svetskim licencama – Miss World i Miss Universe, a koje će, kao i svake godine, biti održano u oktobru.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    1. septembar 2015 | 05:08

    Simpaticne cure, najljepse ne bih rekla, ima mnogo ljepsih

  • ja

    1. septembar 2015 | 06:42

    super sada nemora da ide vise u tu smrdljivu skolu na Banovom posto se odvalis od ucenja prodjes sve a onda nigde posao nemozes da nadjes

  • Zdrav Razum.

    1. septembar 2015 | 08:14

    Ona ide u srednju školu a izgleda starije nego ja koja idem na fakultet. Ali.. avaj čestitke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA