SURVAJVER: Devojke ispljuvale Avu (VIDEO)

Jelena Maćić: Ava Karabatić je bespilotna letelica, glasa kako joj drugi kažu!

  • 1

Na Ostrvu odbačenih nikada nema dosade, a "odbačeni" su ovog puta razgovarali o tome ko bi sledeći mogao stići u njihovo društvo, a na tapetu tračarenja našla im se Ava Karabatić. Svi su se složili oko toga da starleta najmanje zaslužuje da bude tamo, ali pošto je ona bila poglavica svog plemena, nije bilo moguće da im se ona pridruži.

Oni znaju da je Ava  nesrećno zaljubljena u Vladu i misle da će ga slušati što god joj on rekao, pa i za koga da glasa.

- Ava je bespilotna letelica, glasaće kako joj drugi kažu - zaključila je Jelena.

Andrija je otkrio da su neki članovi plemena na prošlom plemenskom savetu bili u dogovoru i namerno napravili 'brojalicu eci-peci pec' sa troje ljudi.

(A. V. / RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stankovic sasa

    20. april 2012 | 17:53

    va Karabatic je u svojoj gluposti postena i otvorena, na ostrvu odbacenih nemaju sta da rade pa se bave analizom postojeceg stanja po plemenima. Po svemu sudeci veoma su dobro obavesteni jer Jelena nije uopste pogresila da ce im sledeci gost biti Marko. Producent gresi sto ne postavlja vise igara na ostrvu odbacenih, Stanija bi dala d... za povratak u pleme, Mija ima svoje razloge, Zarko takodjer, a Jelena bi da ode iz prosto rekreativnih razloga. Kako ce se dalje odvijati rijaliti, ovisi o plemenskom kuvanju. Razne su kuhinje i sve ovisi ko ima bolju strategiju. Cini se da su pomalo podjednaki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA