ROĐUS: Željko Joksimović proslavio 40. rođendan (FOTO)

Ono kad te rođendanskog jutra preplavi veliki broj lepih želja od strane svih Vas. Hvala Vam, zahvalio se Željko svojim saradnicima, ali i fanovima na Tviteru

  • 1

Pop pevač Željko Joksimović  danas je napunio 40 godina i zahvalio se svim pratiocima na Tviteru koji su mu čestitali jubilej. Naš predstavnik na Evrosongu tom prilikom se pohvalio iznenađenjem koje su mu prijatelji priredili za poseban dan.

Saradnici su mu pripremili mini slavlje uz čokoladnu tortu na kojoj se našao broj jedan, kako bi pokazali da mu žele prvo mesto na predstojećem evropskom takmičenju i da čvrsto veruju u to.

- Ono kad te rođendanskog jutra preplavi veliki broj lepih želja od strane svih Vas. Hvala Vam - napisao je Joksimović, a potom je okačio fotografiju svojih saradnika u diskografskoj kući Minacord.

- Savršeni saradnici i prijatelji su mi priredili fenomenalno iznenađenje za rođendan u Minakordu - napisao je Željko uz fotografiju.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela Jovicic

    20. april 2012 | 21:14

    bas slatko,mislim na proslavu u dragom drustvu,ali ocekivala sam da traje do sitnih sati.Pridruzujem se slavlju i najtoplijim zeljama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA