Rasplakao vas je u "Pinkovim zvezdicama", a tek da čujete kako je sjajni Marko rasturio "Zajdi, zajdi" (VIDEO)

Fenomenalni dečak je vanserijski talenat, uverite se još jednom kada ga poslušate

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sasha
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sasha

    08. septembar 2015 | 10:19

    Ko nije muzički potkovan kao što dotični Denis nije, jer mogućnost dosezanja visokih tonova kod muskaraca, pogotovo dece, je nešto sto se retko može čuti i koji pise o napumpavanju, ne može naravno, da zna, kolika vrednost leži u glasu ovog deteta. Volela bih da cujem sve one koji komentarisete, a koji imate ko zna koliko godina iza sebe, kako pevate i kakav glas imate, jer obicno ljudi, koji nemaju sluha i koji nemaju pojma nijedan ton da otpevaju, ovako pisu o drugima, koji su pravi muzički talenti. Ovo dete treba da bude neko s kim cemo se sutra ponositi ovde i u svetu i na taj način treba da se gleda i da mu se pristupa, a ne da bude neko čije ćemo očigledno vidljive vrednosti i nadarenosti osporavati. Stvar je u tome što u ovoj državi inače, sve što vredi i valja ne može da prođe i napreduje, upravo zbog svih tih silnih ''stručnjaka'', kojima je još uvek i pismenost problem, a da ne govorim o muzičkom jeziku, da bi bili kompetentni da sude o vrednostima drugih...

  • Denis

    07. septembar 2015 | 01:58

    Koje napumpavanje... Mali Marko je simpatican i talentovan djecak,sa jednom obicnom bojom glasa koju ima skoro svako drugo dijete i ja mu zelim puno srece i uspjeha.. Nazalost,sa pjesmom Zajdi i svim onim falsiranjem je pokazao da nema bas neki veliki sluh i da mu treba puno vremena i vjezbe za jednu pjesmu.. Ziri bi trebao da ima malo vise obzira i razumijevanja prema ostalim takmicarima a ne da ponavlja istu stvar i da na osnovu jedne dobro uvjezbane pjesme odmah nekog podignu u nebo i unaprijed ga odrede za pobjednika,kao sto su to uradili i sa Marijom.. Uprotivnom,takmicenje za ostalu djecu gubi bilo kakav smisao i mogu ici kuci. Marko ce imati problema u zavrsnici takmicenja jer nece imati par mjeseci vremena za uvjezbavanje jedne pjesme a ove pjesme sa visokim tonovima i dernjavom su mozda dobre za pokazivanje visine glasa ali su manje bitne za ono sto treba jednoj balkanskoj zvijezdi i za vrstu muzike koja prolazi na nasim prostorima... U svakom slucaju Marku zelim puno srece i drzim mu palceve...

  • Emina

    06. septembar 2015 | 12:43

    Rasplakao je i cijelu Hrvatsku :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA