REPER, SEKSI PLAVUŠA, BESKUĆNIK... Evo ko je još ušao u kuću "Velikog Brata"! (FOTO)

Takmičari iz regiona će se narednih sto dana boriti za novčanu nagradu od 100.000 evra

  • 5

U petak se u kuću "Velikog Brata" na Košutnjaku uselilo deset takmičara, a u subotu im se pridružilo još njih nekoliko. Nova sezona rijalitija emituje se u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Crnoj Gori.

POČEO VELIKI BRAT: U kući transseksualka, ljubavnik Berluskonijeve žene, vampirica, rudar, seksi sestre... (FOTO)

Osim porodice Vasić, koja je prve večeri bila iznenađenje rijalitija, ništa manje nisu iznenadili ni novi takmičari, koji će, ne sumnjamo, izazvati veliku pažnju. Ipak, imali su težak zadatak da nadmaše prethodnu ekipu. 

Domaćini su, kao i prve večeri, bili Antonija Blaće i Skaj Vikler.

Foto: Promo/TV Prva, B92 Foto: Promo/TV Prva, B92

Prošetajte kućom"Velikog Brata" i probajte da pronađete stvar koja će šokirati sve gledaoce (FOTO) (VIDEO)

Njih ste već upoznali, vesela četvoročlana porodica Vasić, koja će imati poseban zadatak u kući - kao tajni vlasnici hotela. Već su osvojili simpatije publike, pa je njihov profil na TV Prva još jednom emitovan.

Foto: Promo/TV Prva, B92 Foto: Promo/TV Prva, B92

Njihov prvi zadatak je da uštede novac  i  da su oni ti koji će prati posteljinu ukućana, spremati hranu za goste hotela i peglati stvari. Sami moraju da se dogovore ko će koji posao da radi.

Cilj Vasića je da - uzmu novac!

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Prvi takmičar, odnosno jedanaesti, koji je večeras ušao u kuću "Velikog Brata" je Luka Mišnić iz Beograda (33).

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Reper, zakleti hejter, momak sa beogradskog asfalta, tvorac srpskog slenga i lider banovobrdskog genga. Po zanimanju je MC, lirički maestro.  Za 10 godina, Luka vidi sebe kao značajnu figuru u uličnom basketu. Zalaže se za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe, a u rijalitiju obećava stalno psovanje, ali - bez cenzure.

Foto: Promo/TV Prva, B92 Foto: Promo/TV Prva, B92

U kuću je zatim ušetala Ivona Milovanović (25), seksi plavuša iz Jagodine. Zbog napumpanih usana, skupih krpica i nakita, ljudi misle da je "sponzoruša", a ona želi da je sada stvarno upoznaju.

U ozbiljnoj je vezi, zaposlena u call centru, radila je kao hostesa, promoter, isntruktor plivanja, a trenutno uživa u životu. Voli svog dečka Đorđa, a između "Velikog Brata" i ljubavi bira - "Velikog Brata".

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

ONA JE PRVI DEKOLTE VELIKOG BRATA? Upoznajte seksi plavušu iz Jagodine! (FOTO)

Foto: Promo, TV Prva Foto: Promo, TV Prva

Poslednji takmičar i ukućanin "Velikog Brata" je Anton Kopajtić iz Ogulina - beksućnik. Nije zaljubljive prirode i simpatiše prirodne žene. Sa velikim ili malim grudima, nije mu važno. Obožava dlakave noge kod žena. 

1952. je godište, nekad je bio šef održavanja mehanizacije u jednoj građevinskoj firmi, danas je penzioner. Prespava u prenoćištu Crvenog krsta u Zagrebu. I kuću i stan je izgubio pre 6 godina, kada je uzeo 2.000 evra na zajam...

Foto: Promo, TV Prva Foto: Promo, TV Prva

Ne zna ima li dece, ali "ima jedan dečko koji liči na njega", pa izbegava da prolazi tim krajem. Nije oženjen, ali je imao puno ljubavnica. Ako osvoji nagradu živeće isto, ali sa više novca.

Plaši se neprirodnog i ne bi mu bilo drago da u kući bude neki, kako kaže, gej.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Podsetimo, sinoć su u kuću ušli: Branislav iz Aleksinca, sestre Barbara i Tina Šegetin iz Rijeke, Aleksandar Ralević iz Berana, Stefani Banić iz Splita, Darko zvani Spejko iz Kumanova, transseksualna Makedonka Andrea (ex Stojan), Ervin Mujanović iz Sarajeva, kafanska pevačica Zorica Marković iz Beograda, glumac Goran i na kraju - porodica Vasić.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA