NIJE MU BILO DOBRO: Ovako je Lepomir reagovao kad mu je Nataša Maza rekla: "Znam da si imao seks sa transseksualcima"! (VIDEO)

Sinoć je u rijaliti "Farmu" ušla Nataša koju je Bakić navodno hteo da odvede u krevet

  • 15

Učesnik rijalitija "Farma", bivši policajac Lepomir Bakić, dovodi se u vezu sa transseksualcima već duže vreme, a sada je na imanje u Lisoviću, stigla Nataša Maza koju je on navodno pokušavao da odvede u krevet.

"BOMBA" ZA LEPOMIRA! U "Farmu" ušla transseksualka Nataša Maza, evo kako je on reagovao! (FOTO)

Lepomir i Nataša su izašli ispred kuće, kako bi razgovarali o njegovoj povezanosti sa transseksualcima, seksu sa njima i Kristini Ferari.

Pogledajte kako je Bakić reagovao na Mazine tvrdnje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karamba

    18. septembar 2015 | 14:40

    Imali su pravo ovi iz policije sto su ga izbacili ovaj momak Bakic se upropastio potpuno od tih tegova i hemija a bojim se i da mu je psiha totalno poremecena i nije smesno vec je dobar primer kako covek moze da pukne i postoji opasnost da izvrsi samoubistvo a njemu treba strucna pomoc !

  • kiki

    18. septembar 2015 | 12:07

    Ljudi pa nama Bakić govori kako je on pravi Srbin sa Kosova i patrijarhalno odgojen.

  • haahaaa

    18. septembar 2015 | 13:28

    Došao da propagira zdrav život,prave vrednosti i porodicu. Patrijarhalno vasitan čovek. Da je pobegao, sve bi se brže zaboravilo, ali, srećom, tu je njegova drugarica Maja da mu pomogne da sto vise izblamira. Trovanje balerine i Lepomir su najjači utisci ove Farme. Dosadna Maja koja izgovara tekst naručen od produkcije, raspala Tamara, potuljena Stanija i ovi mačo zavodnici su šablon koji se ponavlja u nedogled.. Par neutralnih da popune broj i stvore privid da i oni u nečemu učestvuju. I zalutala Bojana koja je sebi uništila karijeru.POd uticajem Maje i iz nje izvukla zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA