IMA SVE DA PRŠTI! Kristijan i Stanija ugovorili seks na "Farmi", evo gde i kada! (FOTO)

- Svima ćemo sad da im udarimo kontru, pošto pojedincima toliko smetamo - rekao je Kristijan starleti

  • 0

Budući da ga Stanija spopada već danima na "Farmi", bilo je samo pitanje vremena kada će se stvari zakuvati između starlete i Kristijana, a sada su njih dvoje već stigli do priče o seksu.

KRISTIJANE, NAPRAVI MI SINA: Stanija NAČISTO ODLEPILA za Golubovićem!

- Svima ćemo sad da im udarimo kontru, pošto pojedincima toliko smetamo. Stanija, na tebe su sve žene ovde, uključujući Tamaru, Jelenu i Maju, ljubomorne. Znam šta ćemo. Ti ćeš da legneš i da staviš peškir na sebe. Pokrićemo te da se ništa ne vidi. Ja ću da legnem preko tebe i onda će da bude rke-koke - rekao je Kristijan a onda je detaljno objasnio svoj pakleni plan.

Printskrin: Youtube/Farma Official Channel Printskrin: Youtube/Farma Official Channel

- Možemo da navedemo Zoricu i Alija da nas gledaju, pa da ostalima prenesu da smo imali seks. Nek ih pozovu da i oni provire i pogledaju. Crćiće od muke - ispričao je Golubović a Stanija je bila oduševljena njegovom idejom.

Nakon toga je Kristijan dodao da bi idealno bilo kada bi kameru prekrili čaršavom, ali mu je starleta objasnila da je to zabranjeno.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Još kada bismo to mogli, svi bi pričali da smo imali seks i da smo zato prekrili kamere. To bi tek bio puni pogodak. Jer, zašto bismo inače prekrili kameru - zaključio je Golubović.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA